Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Je dost nivojev nad assetto corsa to itak, ampak fizika in ffb še vedno bolj na mestu v ac. Ampak drag sistem pač ni zaželjen.

Za viziko in FFB nisem še siguren. Kakor kdaj in odvisno od avta. IR recimo da fenomenalni občutek ko greš hitro skozi neko sleme. Prav čutiš zadek avtomobila kako zgubi grip.

Cena ni zaželjena, sistem pa je dober verjami. Naravnan je tako, da imaš skozi ob sebi približno isto hitre in isto varne dirkače. Ni slabo. Fun zagotovljen. Skoraj nikoli ni cruisanja. Zadnji dve dirki sem vozil po več kot 20 krogov od 0.7 do 1.2s v sendviču. Se kar spotiš. Anway... ...AC thread je to ;)

Uredil - MarkoP

Enkrat je Marco (ali je bil Stefano, ne vem točno) kot zanimivost razlagal za, mislim, da pagani zondo, da jim je manjkal podatek o teži enega samega sestavnega dela in niso mogli dobit fizike, primerljive z realnim stanjem. Ko so proizvajalca prosili za podatek, ga tudi le-ta ni imel. Potem so zadevo stehtali in podatke vstavili v AC in zadeva je začela funkcionirat. Očitno gredo kar globoko v detajle..

Ma ja pa ne mi govort, da so za Fičota ali Mitota ali Giulietto tako detajlne podatke dobil kot za Zondo. Malo morgen. Prej bi reku, da je tisto bolj marketinški trik kot kaj drugega. Ne more ti zarad enga šraufa čist sfalit fizika.

To je tko kot bi reku, da si pozabil dat gasilni aparat v avto in zaradi napačne razporeditve teže zdej skoz vsak ovinek driftaš ...

Ah, ne Alen, res ne.

Ni tako. Bolj bi rekel, da pri AC ni neke razlike med ogretimi gumami in ne. Podobno je s temperaturo asfalta. Vsaj pri temu BMWju, ki ga zdaj vozimo ne opazim hude razlike.

Kaj za en avto si to vozil pri iReligion ? Res, prvi krog znajo biti kje težave z gripom. Odvisno od temperature in steze (Nimajo vse steze enak grip. Ja tudi to simulirajo). Po 2 krogih je pa zadeva že super in se da lepo peljat.

Uredil - MarkoP

Jaz sem nazadnje fural RUF v iracingu. Verjamem, da je fizika superiorna, ampak imam doma žal samo volan s force feedbackom kot edini vir povratnih informacij dogajanja na progi. Tja iracing pošlje premalo podatkov. Če bi pa imel kak force dynamics, pa bi verjetno vse štimalo :)