zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Je dost nivojev nad assetto corsa to itak, ampak fizika in ffb še vedno bolj na mestu v ac. Ampak drag sistem pač ni zaželjen. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 (urejeno) Je dost nivojev nad assetto corsa to itak, ampak fizika in ffb še vedno bolj na mestu v ac. Ampak drag sistem pač ni zaželjen. Za viziko in FFB nisem še siguren. Kakor kdaj in odvisno od avta. IR recimo da fenomenalni občutek ko greš hitro skozi neko sleme. Prav čutiš zadek avtomobila kako zgubi grip. Cena ni zaželjena, sistem pa je dober verjami. Naravnan je tako, da imaš skozi ob sebi približno isto hitre in isto varne dirkače. Ni slabo. Fun zagotovljen. Skoraj nikoli ni cruisanja. Zadnji dve dirki sem vozil po več kot 20 krogov od 0.7 do 1.2s v sendviču. Se kar spotiš. Anway... ...AC thread je to Uredil June 23, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Če bi mi čas in denar ležala naokoli grem takoj IR špilat. Zarad organizacije predvsem. Je kr vredno svojga dnara za tak support in development. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 (urejeno) Pravzaprav jr vse kar me drži pri AC ta portal In želja, da vidim Selčana v ogledalu Spi buden... ...prihajam. Uredil June 23, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Sej me vidiš vsakič ko je reverse grid na dirki. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Ne ravno. Za enkrat je še kar nekaj avtov vmes Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Enkrat je Marco (ali je bil Stefano, ne vem točno) kot zanimivost razlagal za, mislim, da pagani zondo, da jim je manjkal podatek o teži enega samega sestavnega dela in niso mogli dobit fizike, primerljive z realnim stanjem. Ko so proizvajalca prosili za podatek, ga tudi le-ta ni imel. Potem so zadevo stehtali in podatke vstavili v AC in zadeva je začela funkcionirat. Očitno gredo kar globoko v detajle.. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Ne sej ne rečem, da ne. Od Kunosa to pričakujem pravzaprav. Bolje me zanimajo tej 3rd party modi, koliko so realni in koliko je v njih zgolj komercialnega interesa. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 3d model je samo 3d model, aristotelis potem sam dodela fiziko tako kot mora bit, s podatki kot jih imajo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Ma ja pa ne mi govort, da so za Fičota ali Mitota ali Giulietto tako detajlne podatke dobil kot za Zondo. Malo morgen. Prej bi reku, da je tisto bolj marketinški trik kot kaj drugega. Ne more ti zarad enga šraufa čist sfalit fizika. To je tko kot bi reku, da si pozabil dat gasilni aparat v avto in zaradi napačne razporeditve teže zdej skoz vsak ovinek driftaš ... 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Ja sam stari avti nimajo elektronike ko drži avto na cesti Za huayro je blo baje kr problem nardit algoritem da se je držal avto na cesti. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 "Donne e motori, gioie e dolori" Citiraj Link to post
terga 402 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Ne vem zakaj se iRental sploh spušča v torzijo šasije in podobne detajle, če se avti vozijo, kot bi meli spredaj gume iz posušene polente... 3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 (urejeno) Ah, ne Alen, res ne. Ni tako. Bolj bi rekel, da pri AC ni neke razlike med ogretimi gumami in ne. Podobno je s temperaturo asfalta. Vsaj pri temu BMWju, ki ga zdaj vozimo ne opazim hude razlike. Kaj za en avto si to vozil pri iReligion ? Res, prvi krog znajo biti kje težave z gripom. Odvisno od temperature in steze (Nimajo vse steze enak grip. Ja tudi to simulirajo). Po 2 krogih je pa zadeva že super in se da lepo peljat. Uredil June 23, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Jaz sem nazadnje fural RUF v iracingu. Verjamem, da je fizika superiorna, ampak imam doma žal samo volan s force feedbackom kot edini vir povratnih informacij dogajanja na progi. Tja iracing pošlje premalo podatkov. Če bi pa imel kak force dynamics, pa bi verjetno vse štimalo Citiraj Link to post
Recommended Posts