kimikaze 342 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Heh če ste videli ta video, potem veste da je tip klical na številko v igri, ki se je izkazala za resnično In ta novi popravek naj bi med drugim spremenil to resnično številko za pomoč v primeru težav na progi v namišljeno, da ne bi slučajno bilo še več klicateljev in kasnejših legalnih problemov za Kunos. P.s.: Očitno je številka še vedno prava, torej še je niso spremenili. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Meni se zdi vredu. Penalty za X sekund je ok. Vožnja skozi boxe ti prakitčno uniči dirko. Pri IR je pa tako. Sekanje ovinka je penalty v smislu, da moreš zmanjšat hitrost. Poleg tega dobiš negativne pike. Negativne pike dobiš tudi, če ne ujameš repa ovinka in greš z gumo izven proge. Odvisno od serije in dirke si diskvalificiran če nabereš določeno število pik. Nekje 17 pik se giblje zadeva. Kontak je recimo 4 pike, pa če tudi te z odzadi kdo potipa. Karkoli se od tega zgodi je krog neveljaven. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Meni se zdi vredu. Penalty za X sekund je ok. Vožnja skozi boxe ti prakitčno uniči dirko. Tako je tudi prav. A v resnici moraš gas spustit ali se zapeljati čez bokse? 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Meni se zdi vredu. Penalty za X sekund je ok. Vožnja skozi boxe ti prakitčno uniči dirko. Tako je tudi prav. A v resnici moraš gas spustit ali se zapeljati čez bokse? Kaj se pa zgodi v resnici, ko zletiš s ceste v zid ? Boli, a ne ? Hočem povedat, da je (po moje) penalty dober kompromis med kaznijo (končno uvrstitvijo, če hočeš) in zabavo. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Avto je razbit. Pa saj tako je tudi v igri (bolj ali manj), a ni? 1 Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 1.1.1 - Launcher: new option in Options > General to ignore Windows' display scaling - Launcher: launcher will now reset to default theme on version change - Launcher: potential fix for rare crash on exit - Launcher default theme: further additions to the handling of missing/problematic mod content - Added Visual Studio DLLs - Now correctly set replay speed for replay files recorded with older versions of AC - improved exterior m235i backfire envelopment - Corrected C9 numbers on skin - Corrected Alfa GTA tyres naming - Custom post processes are now correctly located by the launcher in Documents/Assetto Corsa/cfg/ppfilters 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Server s šlajfo online 32 avtov 1 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 pod tuš skočm pa pridm Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Na serverju mam zdej Spa pa mixed GT klaso Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 15, 2015 Share Napisano March 15, 2015 Sem en mali video ustvaru, ne bom lagal..fajn zgleda 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 15, 2015 Share Napisano March 15, 2015 Če že daš glasbo v movie potem se mora le ta slišati normalno,ali pa prilagajaš jakost glasbe in trenutno sceno. V tvojem posnetku pa se glasba komaj kaj sliši in bi bilo bolje,da je potem sploh ni. Kar pa se tiče videa samega pa je kar dobro narejen. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 16, 2015 Share Napisano March 16, 2015 Kaj to se je danes updejtalo? 1.1.2 - Fixed lap time detection system missing first laps - Improved Physics Time Occupancy % (PHY) in Render Stat Form - Improved overlay leaderboard to show millisecond accuracy gaps for Qual and Practice session and "PIT" indicator for pitted cars - Fixed McLaren P1 wing always down in multiplayer - Fixed cars not locked in pits when not starting after a multiplayer session was restarted - Added option to suppress log in assetto_corsa.ini - Fixed replay timestamps on the timeline - Fixed useless yellow flags on race start - Fixed getTrackConfig Python API returning wrong string - Launcher: added forced exit timer on shutdown - Launcher: added more details in content loading errors Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 16, 2015 Share Napisano March 16, 2015 Nekaj dobrih, uporabnih popravkov. Lepo Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 16, 2015 Share Napisano March 16, 2015 Se strinjam, na šlajfi odpeljat 7min outlap samo zato, da ti ne šteje hitrega kroga res ni bilo kul. Thumbs up Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano March 16, 2015 Share Napisano March 16, 2015 ok, dej pa ne vem, al sem jest mal čukast al je to vpliv vožnje v R3E-ju, al so s temi zadnjimi updejti čist spremenil konfiguracijo periferije na volanu? Prvi problem je ta, da nikakor ni tapravga FFB-ja oz. ga sploh ni ko zapelješ preko ca. 1/3 robnika, razen če parametre nastavš u višave (pol itak ni vozljivo, k vse ruka k pr norcih). A ko se voziš po šlajfi čutš vsako grbinco pa luknjo na volanu. Več pa nisem probavu, k mi je živce skurl. Sploh, k mi je začelo errorje metat vn glede modov, ki niso oriđinale AC al pa me enostavno ni pustil naprej na dirkališče. V tem primeru sem imel izbranga seata leon cup-a in pa šlajfo, a mi ga ni spustil naprej. Še kdo imel tako nevšečnost? Error mi je pa metal za camaro-ta gt3 in cup varjanto, če se prov spomn tako, da sem ga moral zbrisati, sam dej je pa v igri tam ko izbiraš avtomobile ikonca za pokvarjeno sliko Aja, pa nič ne nuca, če jih na nov naložim Citiraj Link to post
Recommended Posts