PEK 2 291 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 Najboljš da nadomesti Vette... Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 Ful ljudi pravi 15. in to je skoraj potrjeno... mogoče 17. Ker pride notr tudi SLS GT3, bi blo fajn corvetto ven dat, ker je najbrž prehitra (to se bo pokazalo u nedeljo ) in zamaknt prvenstvo za 1 al 2 tedna. Pa ne zamaknt samo zarad novega avta, ampak tudi novih fizik, posledično bo treba nov setup, pridejo pitstopi, itd. Kaj mislite vi? Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 To da pride 15. so rumorji, prav možno izide že ta vikend. Moje mnenje je da bomo videli update definitivno pred 17. Ne bi pa nič premikal prvenstva Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 Merđota pa Nissana iz dlc-ja pa URD avteke in gasa... Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano October 11, 2014 Share Napisano October 11, 2014 kva pa je hud tale merđo gt3 <3 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 11, 2014 Share Napisano October 11, 2014 Men je pa kr neki. Sploh mi ne deluje "dirkalnik", bolj tko kot en obični avto. Čeprav videz vara. Uglavnem, vozu ga ziher ne bom nikoli. Čakam pa na Japanca: 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 11, 2014 Share Napisano October 11, 2014 Today we show you the enhancement provided by the new post-processing effects: enabling this feature, players can select 6 different presets, and they are free to create one or more customized post-processing presets, changing the values for lens flare, godrays, heat shimmering, tone mapping, glare, exposure, depth of field, chromatic aberration, vignetting, lens distorsion, color and saturation. The picture below shows the differences between the presets provided starting from next release of the game. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 11, 2014 Share Napisano October 11, 2014 Zelo dober interview. Najbolj je jecljal,ko ga je vprašal glede poškodbenega modela in,če bo igra kdaj izšla na konzolah. Vidi pa se,da fantje delajo z srcem in,da vstrajajo pri svojem in to je simulacija. Je pa zelo domiselno,da ima pisarno na dirkališču v Vallelungi,kar je velika prednost,da pridejo do prepotrebnih podatkov o avtomobili in njihovi fiziki. Tako majhna ekipa in tako veliko licenc,to je nenormalno. Lepo je tudi,da so kar nekaj moderjev pridobili na svojo stran in si tako dejansko povečali ekipo oz. jim ne bo treba delati nek model od začetka,ampak "samo" pridobili licenco za določeno vozilo,malce dodelali fiziko in voila. Zdaj razumem zakaj nekateri modi stojijo na neki točki(Shelby Cobra). Kreator kobre: Ampak vse to že menda veste Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Eno vprašanje, kaj je fora time-triala. Samo vozi čimhitreje čimveč časa? Malo achivement huntanja delam pred 1.0, ko bo verjetno wipe achievementov. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 vedno hitrejše čase moraš delat, ne funkcionira lih najboljš in so to developerji tudi priznali. verjetno da se bo sistem spremenil v 1.0 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Kaj ni blo updata v petek? 2 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Sej niso rekl da bo. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Sej je bil update. Jst že mam 1.0. Zakon, ni kaj rečt, so se res potrudili. A zato mi je učeraj štekalo, ker sem mel drugo verzijo od vas, zdej mi je pa jasno. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Sej je bil update. Jst že mam 1.0. Zakon, ni kaj rečt, so se res potrudili. A zato mi je učeraj štekalo, ker sem mel drugo verzijo od vas, zdej mi je pa jasno. 4 Citiraj Link to post
Recommended Posts