PEK 2 291 Napisano August 8, 2014 Share Napisano August 8, 2014 ja vrjetno nasedeš na bankin s temi avti, sam še vseeno te cudno "razmeče" oz. "poravna". Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 8, 2014 Share Napisano August 8, 2014 Včer sm mal dirkal, pa mi gre nekej zelo na k**** v teli AC. Ko zapelješ na curbs, avto kar postavi naravnost na bankino, enostano prestavi ga spredaj in zadaj kot da bi računalnik dobil kontrolo in se pelje naravnost glede na bankino... a se mi meša al še komu se tko zdi? To se dogaja predvsem z avti s tršimi podvozji... fabarth, gt3 avti,....Prevozu ogromno, nikoli tega občutil, meni se zdi najboljša simulacija ever. Še boljša od iRacinga. Zakaj se tizo dogaja nimam pojma, rszlogov je pa več, setup, robnik, avto. Vse troje kot dolovena kombinacija pripelje do čudnih situacij. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 8, 2014 Share Napisano August 8, 2014 To da te potegne v eno smer, ko greš čez robnik jaz čutim že odkar je AC izšla. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 8, 2014 Share Napisano August 8, 2014 Včer sm mal dirkal, pa mi gre nekej zelo na k**** v teli AC. Ko zapelješ na curbs, avto kar postavi naravnost na bankino, enostano prestavi ga spredaj in zadaj kot da bi računalnik dobil kontrolo in se pelje naravnost glede na bankino... a se mi meša al še komu se tko zdi? To se dogaja predvsem z avti s tršimi podvozji... fabarth, gt3 avti,.... Jaz furam 99% samo GT2 in GT3 dirkalnike in se mi kaj takega še ni zgodilo. Po mojem ga prenisko spustiš in potem se lahko zgodi,da nasedeš na robnik,sploh na nekaterih dirkališčih so robniki zares visoki. Sploh pa vožnja preveč čez visoke robnike ni ravno priporočljiva in jo odsvetujem Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano August 9, 2014 Share Napisano August 9, 2014 Probaj malo spustit F-Abarth pa pelji Mugello po robnikih(prek črtastih po zelenem delu) pa boš videl hudiča :) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 9, 2014 Share Napisano August 9, 2014 Ravno to sem napisal,da se je potrebno robnikom umikati,če pa že pa mora biti dirkalnik nastavljen tako,da z čim manj škode prevozi oviro oz. robnik. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 Behind the scenes Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 A se komu zadeva tako zatika, recimo na online mi skačejo frejmi od recimo 15-80, tako da je zelo težko furat precizno! Pri počasnejših avtih še prebolim, pri F1 pa je zelo moteče. Sem probal že detajle na manj, pa je enako, pa vertical sync pa nič ne pomaga. Najhuje je pa ko zapeljem iz boksov. Tista črta ki kaže "motnje" je skor kot EKG Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 Men je to delal zarad aplikacij, ko sm si nek nov merilnik za hitrost za f1 inštaliru, pol ko sm ga zbrisu pa dal verify game data, nism mel več problemov. So pa v večini primerov krive aplikacije ki niso orginal. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 13, 2014 Share Napisano August 13, 2014 Se merđota nucamo pa mamo DTM! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 13, 2014 Share Napisano August 13, 2014 Licenco majo tak da bo čist možno Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano August 13, 2014 Share Napisano August 13, 2014 Zakaj ma pa rore na gor ? da voda notr teče pa da je vs črn po zadnjemu delu Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 13, 2014 Share Napisano August 13, 2014 To tudi meni ni jasno,zakaj so izpušne cevi na koncu gor zavihane? Citiraj Link to post
Recommended Posts