Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Imaš kak FW mogoče na računalniku ali AV, ki bi ti preprečeval povezavo do lobbyja? Malo mi je čudno, da ti jih samo 5 - če bi bila težava s povezavo, ti ne bi nobenga pokazalo ...

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

težava se pojavlja že 3 dni. vmes sem formatiral in na novo naložil vse. FW in AV nimam. trenutno imam 79 serverjev vsega, od tega 8 non-booking (ali 28 vred s praznimi) in nobenega pri booking (oz. 12 praznih).

Na laptopu situacija ni nič boljša, le da tam ne poveže v igro in ne naloži proge katero sem prej igral v SP. Vrne pa error, da ima server drugačen protokol. Pisal sem tudi na forum in ni pametnega odgovora. naredil sem tudi integrity check, kot ste že tu priporočali. Pobrisal sem tudi vse v dokumentih.

T7ank, če misliš ,da imaš še težave, poskusi še na fonu postavit hotspot ter se z laptopom poveži gor ... Zaenkrat je okrog 170 serverjev ....

Edino kar trenutno še pogrešam pri MPju je, da bi lahko kontroliral, ali se lahko joina me dirko ali ne ... upam, da imajo to tudi v načrtu naredit?

Mah groza, na laptopu dela. Na obeh sistemih najde 241serverjev (ob 23h zvečer). Vendar na desktopu še vedno nalaga SP progo, prav tako noben update danes ni pomagal xD

Na uradnem forumu sem sicer dobil namig naj double checkiram dovoljenja za assetto corsa mapo v dokumentih, ampak tam piše, da imajo vsi full dostop. Ne vem, da bi še kak drug permission bilo možno nastavit za mapo.

ja oni so mi pomagali. tega nikoli ne bi ugotovil. saj mi je potem dal link do teme, da so to že kao obravnavali.

Glede na to, da je očitno meni narejen v html5 imajo res 2min dela, da vključijo validator v ta textbox. ne vem zakaj se programira na način, da userinputov ne preverjajo. pomoje je to potrebno naredit na začetku. vsaj če veš, da zadeva ne laufa.