Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Hvala Matjaž, bom preveril.

Marjan, fajn bi blo, da bi vsaj zavetrje uštimali, bi blo že dost.

ps: Sem preveril AC in bilo je full napak. Steam je to popravil, pa da vidmo, če bo kaj bolje.

Hvala fanjte za pomoč.

Evo, malo treniram in sem porajtal, da je z zaveterjem res kriza. ČE sta si dva ali pa več dirkačev zelo enakovrednih, priložnosti za prehitevanje praktično ni. Čakaš zadaj na napako tistega spredaj, drugače ne gre. 

Štekanje se pojavlja če je tam nad 10 igralcev. Drugače konstantno drži frame okrog 60 fps (VS vklopljen, drugače je preveč nihanja in je moteče), kak je pa več igralcev pa nihajo od 20 -50 fps, pa če tudi nikjer nikogar ne vidiš na progi. Bo treba še kr dosti počakat da se tole izpili. 

PS: Folk na publikih pa je najslabši od vseh online iger, furajo kontra, štarta še nisem doživel ne da bi se masivno crashalo, sekajo progo....

Če imaš vklopljen vertical sync in ti frejmi padejo malo pod 60, ti avtomatsko zniža na 30. Tako pač vertical sync deluje. Če vozim sam, ga imam vklopljenga, če pa z drugimi pa ne.

Vsync ti prikaže toliko sličic na sekundo, kolikokrat se na ekranu slika osveži. Če ima ekran 60Hz, se osveži 60krat/s. Če ima ekran 120Hz pa 120krat/s. Če ti frejmi padejo pod 60FPS, ti Vsync avtomatsko zmanjša na 30FPS, kar pa ni dobro.

Če računalnik ni sposoben držati 60FPS+ v kateihkoli razmerah, pač Vsynca ne uporabljaš.

Kot je rekel Tomaž, pa boš imel input lag, kar pomeni, da se volan na ekranu premakne z neko zakasnitvijo, glede na tvoj pravi volan.

Z Vsync se znebiš trganja slike na ekranu, kar mislim da je edina dobra lastnost.

PS: Da držiš 120FPS z vključenim Vsync moraš pač imet toliko močnejši PC