zamex23 1 242 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 0.10 updejt zunaj SERVER UPDATED : using a new protocol, please update your servers- Chat anti-flood- Anti-cheating system implemented- Kick user, Restart session, Skip session voting system implemented- Chat python functions exposed- Multiplayer Collisions improvements- Some CPU performance improvements- UI improvements- Race control panel in pits menu- AI Fixes- Added "display recently joined servers" filter to server list- Default launcher theme: extra sanitization for URI-unfriendly characters in content folder paths" 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 nje..vsaj sistem za komuniciranje so popravl na serverju. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 men je ze mal dol padlo za tale AC, ker ma toliko neporihtanih zadev na multiplayer... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 Saj bo počasi. Res pa da še manjka zaveterje,pa tudi Spa se mi že lušta Lepo pa je,da so kar hitro poskrbeli za goljufe,da se jih lahko kar na hitro rešimo z serverja,če nas bodo motili. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 McLaren GT3 @ Nurr: 6:45.7 (Snoopy 0.6.2) edit: 6:45.3 (full bolje kot prej ). Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 Tudi jaz se pridno učim vozit po šlajfi. Z Ferrari 599 je kar fino odpeljati krog sedaj,ko že malo boljše poznam progo,drugače pa za neke hude rezultate kot jih Bonča postavlja pa še ni čas 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 Dej naštudiraj F40 na Nurru. pomoje more it približno 7.40 do 7.50 tko po občutku. Ta proga je daleč kar bi si ta avto želel, ampak je pa zato zelo zahtevna zanj (in voznika seveda). Morem enkrat probat, še nisem nikoli. ps: koliko pa gre F599xx po tej progi? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2014 Share Napisano May 23, 2014 F40 je avto,ki mi ne leži ravno Trenutno spoznavam progo,da me ne presenetijo ovinki,ker nisem navajen tako dolgih prog in se nisem nikoli trudil voziti po šlajfi in podobnih. Jutri bom probal postavit kakšen osebni rekord in ti potem javim kakšno hitrost dosega,če si to mislil. Je pa ta verzija šlajfe čudovita in se vidi,da se tip spozna na stvar. Pa še nekaj stvari o AC in MP. Odpeljal sem nekaj testnih dirk preko MP in lahko rečem,da je razlika očitna,vsaj kar se tiče collisions improvements. Bilo je nekaj manjših dotikov in dirkalnika ne razmeče več po dirkališču kot prej,čeprav pri večjih naletih je še vedno veselica v zraku. Pa tudi folk sedaj bolj previdno vozi,ker vedo,da jih v nasprotnem čaka "kick" z serverja. Ok,najdejo se še nekateri,ki se po nesreči vračajo na cesto kot,da ne vedo,da so tudi drugi udeleženci na dirki in potem se ve kaj sledi(polom). Probal sem tudi dodatek,ki ti pove,kje se nahaja nasprotnik in ga testiral v MP. Po parih krogih sem ga odstranil,ker sem mu v veliki gužvi malce zmeša in postane nadležen,sploh,če nekomu slediš non-stop javlja,da je pred tabo počasnejše vozilo. Potrebno se bo navaditi na samostojno preverjanje in opazovanje dogodkov okoli sebe. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Bi danes kdo po dirki šou Nordschleife vozit? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 25, 2014 Share Napisano May 25, 2014 Jst sem lih zašvical kot norc na Nurru z F40. Dost ga mam za danes, se kar tresem (morte videl replay - crazy). 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 26, 2014 Share Napisano May 26, 2014 Ali imate svoj Ac_crew v online na svojem boxu?. Meni ga je kazalo nekaj boxov naprej? Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano May 26, 2014 Share Napisano May 26, 2014 Bomo vozili kaj danes? Lahko tudi jaz postavim strežnik, vendar ne vem kako se bo obnašal pod obremenitvijo Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 26, 2014 Share Napisano May 26, 2014 Dejmo ja mal. Jst že dolgo nisem nič vozil Dejmo F458 in Mclaren MP4/12 mal furat, recimo v imola ali valellunga Citiraj Link to post
Recommended Posts