Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Pa te težave morate napisati na AC forumu,ker tukaj ne bo noben nič rešil,ker je problem v igri in ne vaših procesorjih. Tudi,če bi imel i7 4940 mx extreme edition za 1100€ bi ti blokiralo.

Sej sem jaz, nič bati. Sem poslal tudi log file, da bodo lažje kaj potuhtali.

ps: hvala za support (več kot nas je, bolj se bodo poglobili v problem).

Če sem iskren se ful trudijo igro izboljšati. Seveda so prisotni problemi in vedno bodo,ampak njihov suport pa je vrhunski,z tem se moramo vsi strinjati. Toliko popravkov v parih dneh,še nisem doživel pri nobeni drugi igri v kateri sem bil beta tester. Sploh pa ne pri EA.

Pište take težave na njihov support forum, tko kot je že Benjamin napisal. Tle vam bo težko kdorkol kako pomagal. Če pa že, bo pa mogu it brat na AC forum pa copy/pastat sem na ta forum. Dvojno delo za vse.

Lih gledam da je zadnja verzija 0.9.7. Niso si kej dost maneverskega prostora pustil za popravilo MPja.

1.0 je prebliz :)

Malo si za časom :D Je že nova verzija,sicer popravek za single player :

Kaj pa če bo naslednji vrstni red : 0.9.7 , 0.9.8 , 0.9.9 ,  0.10.0 , 0.10.1 ,.....   :D  Potem imajo ogromno maneverskega prostora,saj veš Italjani in decimalke  :D

Šalo na stran. Mislim,da še nekaj vmesnih popravkov in bo tudi MP zrel za končno verzijo. Ne vem,kako je pri drugih avtomobilih,ampak,včeraj sem fural MP z KTM Xbov in je bil vključen poškodbeni model motorja. Zares si moral paziti,da se nisi "zašaltal",ker je motor razneslo in se je dirka končala.Zares impresivno. Nisem probal koles uničiti,tako,da ne vem kako je z tem. Morda še nekaj popravkov kot recimo zavetrje,ki ful manjka,Pit Box,net kodo še izpilijo in je zadeva igrabilna ;) Itak pa bodo popravki prihajali tudi po verzij 1.0 .

Se spomnite te razprave? No, zgleda,da sem imel prav ;)

0.9.10
- Fixes and optimizations for the server list interface
- Fix for an issue preventing the control configuration wizard from starting in some configs

0.9.11
-  Default launcher theme: fixed the opponent selection being inactive which was introduced in an earlier update
-  Default launcher theme: potential fix for the car modal overlay not displaying properly on very high resolution monitors.

Sicer bo po mojem šlo kar hitro,ker bodo popravki prihajali oz.že prihajajo kot po tekočem traku. 

AC Linux server za testiranje,če koga zanima.  

Off topic: Tudi sam bi si omislil server in me zanima z kakšnimi internetnimi hitrostmi razpolagate tisti,ki ga že imate in poganjate AC server.Sam imam 16/1 linijo preko kabelske Sicer sem server poskusil narediti samo 1x pred leti in me tudi zanima,če imate za te serverje drug PC,ki je namenjen le za server,ali ga lahko naredim tudi na PC-ju,ki ga uporabljam za vsako dnevno delo?