Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Se bo treba malo navadit sedaj ko, bo nastopila moding scena, da bo velik delež konverzij, sploh na začetku. Tistih zares dobro na novo narejenih prog pa tako ne bo nikoli veliko, kar je seveda popolnoma logično, saj je za dobro progo danes potrebno izjemno veliko vloženega truda in talenta.

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Mogoče pa le bo danes zvečer

V upanju, da bo delovalo tudi za 20 avtov, v videu sta samo dva. In med 2 in 20 je verjetno v MP velika razlika. Fingers crossed.

Vsak dan, ko updatea ni, je stopnica k boljši verziji.

Se bo treba malo navadit sedaj ko, bo nastopila moding scena, da bo velik delež konverzij, sploh na začetku. Tistih zares dobro na novo narejenih prog pa tako ne bo nikoli veliko, kar je seveda popolnoma logično, saj je za dobro progo danes potrebno izjemno veliko vloženega truda in talenta.

Saj vem. Tako ali tako bom zelo selektiven.

Drugače pa... Nordschleife mi ne dela. Ko kliknem na volan da gre v avto mi zmrzne in crasha.

V upanju, da bo delovalo tudi za 20 avtov, v videu sta samo dva. In med 2 in 20 je verjetno v MP velika razlika. Fingers crossed.

Vsak dan, ko updatea ni, je stopnica k boljši verziji.

V videu je najmanj 5 avtov.

V videu je najmanj 5 avtov.

Res, ampak MP bo moral požret fight desetih na 200 metrih (še raje na 50), v videu je samo na koncu še eden, pa še ta zelo daleč. Naj delajo, videe se bo delalo pol, ko bo zadeva ready.

bmw e30 m3 z semi slick 8:59 :D nekaj je. pod 9min heh

Katera točno, najšvohnejša z 240 konji?

Drugače pa, ta 0.9 verzija se mi zdi malce počasnejša s skoraj čistim krogom z F40 7.45.

PS: Pa vžgite RSR live timing, dela tudi na Nurru

Do sedaj je z obično staro M3 rekord 9.03s

Katera točno, najšvohnejša z 240 konji?

Drugače pa, ta 0.9 verzija se mi zdi malce počasnejša s skoraj čistim krogom z F40 7.45.

Ja navaden z 240 konji + semi slick (org setup). Fajn je ker je mehek in ne nabija toliko.

Men je kul, sam škoda ko je toliko bumpov. Sem probal z 312t in me je parkrat prav premetalo po progi.

F40 je pa dead wish :D Brez abs je zaj...

8:41 :)

to je prav nedeljska vožnja, sem mogel it prav dva kroga, ker sem v prvem (8.56) full prehitro zaviral. Ja čist drug avto od F40tke.

Jst vozm komot F40tko brez abs-a, je pa res, da se vidi da je avto res dirkalen in ob enem brutalen - pa še nobene elektronke - kar se čista poezija dirkanja. Samo koliko si sposoben ga loviti po cesti - noro. Toliko nisem užival že od panti veka - od začetkov GPL-ja.

8:41 :)

to je prav nedeljska vožnja, sem mogel it prav dva kroga, ker sem v prvem (8.56) full prehitro zaviral. Ja čist drug avto od F40tke.

Jst vozm komot F40tko brez abs-a, je pa res, da se vidi da je avto res dirkalen in ob enem brutalen - pa še nobene elektronke - kar se čista poezija dirkanja. Samo koliko si sposoben ga loviti po cesti - noro. Toliko nisem užival že od panti veka - od začetkov GPL-ja.

Dober si. Sem probal mal popravit čas, 4 kroge, vse 4 nekje proti koncu ponavadi en ovinek zajebam... rage quit. 

F40 je fun ja. sam fajn je da je raven asfalt:) Ti si tako alien za f40. jaz si moram vedno slip zmanjšat ko grem na f40 ker vse tako trese brez abs-a :D