Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

In sedaj video od testiranja multiplayerja..sem vedu da se sami igrajo brez nas

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093682177535&set=vb.1651916137&type=3&theater

This video has been captured from multiplayer betatesting on 05/05, there was still room for improvements that have been applied today. I'm sorry if the video isn't so smooth, captured at 60 fps, uploaded on FB at 30

Vsaj nekam se premika. Glede na video, ki je bil že 2 dni nazaj in je videti kul, bi pa že bil čas da navadni smrtniki tudi probamo.

Mislim da hočejo tud mal perfekcije aka brez napak ko nam dajo :D Ker drugače bi že včeraj fliknali kar majo na steam. Ker dela ziher, sam pač mogoče vsake tolk časa kaj chrasha.  

Marco Massarutto

Diary notes, 00:30 am -“I am the Mareo your Chief, who brought you out of the land of Lesmos, out of the house of Ascaris: You shall get no chicanes before me."
Last multi test for today. Almost ready (fingers crossed) , I'm sorry if the video isn't so smooth, captured at 60 fps, uploaded on FB at 30.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093576214886&set=vb.1651916137&type=3&theater

Markokoz video je star 10 ur.

Mogoče pa le bo danes zvečer

Stestiram Nord danes. Ko pa gledam Zolder video mi pa ni da bi naložu. Čist mem narejeno. Sicer kapo dol za trud ampak ker sem navajen iR Zolderja mi ta niti za povohat ni :)