Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Ful dobro so porihtali Ai. Odpeljal 20 krogov na dveh razlićnih progah in se sedaj lepo umikajo,bremzajo takrat ko morajo,nobenega izrivanja z ceste,zaletavanja,skratka lepo porihtano. Oblaki so sedaj res lepši,frejmi pa so dobri do cca 10 avtomobilov,vse kar je več pa frejmi malenkost padejo in to bodo še morali porihtati,ker online dirkanje in cca 20 udeležencev zna biti moteče glede frame dropa.

Pomoje zarad procesorja, ker more AI furat 15 avtov, je drugače kot če jih nekdo drug in se sam avto postavlja tja kjer naj bi bil... vsaj jaz laik to tko razumem, lahko da se motim... :P 

Točno tako. AI vodi vse en komp, na MP pa to odpade. Bom več probal dtug teden, zdej me ni doma.

Ja in tu je največji problem. Nekako bodo morali optimizirati,da bo v ospredju obdelave podatkov samo vozilo,ki ga vozimo in nekaj Ai vozil,ostala pa bodo copy paste sistem. 

Še ena res kul zadeva - Oblake oz. nebo se da popolnoma sprogramirat po svoje. Čez čas bodo ziher dodali še dinamičnost. Predstavljajte si recimo 2urce dirko, s spreminjajočim vremenom, pa da se iz lepega vremena spremeni v vedno bolj deževno, okolica se potemni itd... :)

Rezultat, samo preko 2-h ini fajlov(nič tekstur!)

1898398_823620307651943_1272876389_o.jpg

Mod link:

http://www.racedepartment.com/forum/threads/stormy-sky-by-luc1gnol0.84889/#post-1674452