mAxL 1 106 Napisano November 26, 2012 Avtor Share Napisano November 26, 2012 Skenirana je ja; povezava! Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Na povsem korektno vprašanje dobim tak odgovor: in monza they like showers. crazy bunch Taprav zajebant tale Stefano Drgač pa lahko samo to rečem - Boga konkurenca Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Pa še ena novica glede izzida AC-ja prevedeno z google translatom iz italjanskega foruma ki je objavlen na teh posnetkih: Prišli smo do končnih opomb 1,0 javnost Assetto Corsa verjetno ne bodo prišli do konca leta, niti Stephen ali Mark je govoril o programu javnega beta testiranje. Z december Kunos, da stori vse za sprostitev tehnologije predogled, ki so že pričakoval ob koncu poletja. To res ni slaba novica, saj ni motivirana z zamudami v delovnem programu, vendar je povezano z distribucijskimi zahtevami in vključevanje vsebin in funkcij, poleg tistih, ki so navedeni v začetku tega leta. Torej če bo sreča lahko konec decembra pričakujemo beta verzijo in v prvi četrtini 2013 celoten izzid Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Full lepo. Na vse to lahko dopišem samo še, P-I-Z-D-A ! Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Beta verzija bo najverjetneje konc decembra.Bo le za tiste,ki imajo že netkar pro.Demo PA bo na voljo vsem,a le,ko bo igra že zunaj. En par stvari,kar mogoče se ni vedlo,pa je ta tip povedal. Menu bo zelo enostaven.S tremi kliki boš že na stezi.Ko bo steza že naložena,boš lahko še zmeraj spreminjal avte,katekorije avtov. Vse stvari,ki bojo na ekranu-enih 20(mapa,marče,krogi,itd )se bo dalo premikat po ekranu al pa izključit. Vremena dinamičnega ne bo-ob izidu igre-(mogoče kasneje),le od jutra do večera se bo vozilo. Ko voziš offline proti "računalnikom"so nasprotniki kr ostri in tudi na štartu težko koga prehitiš(ni pa testiral veliko,da bi dal pravo mnenje o AI-JU) Hitro se naučiš vozit,ni understeera tipičnega kot pri nkproju.Ko pa je treba tiskat gas (hot lap varjanta-al pa bilokakšni duelli),pa postane zabavno-adrenalistično doživetje. Za moderje bo povsem odprto-enaki tool kot ga imajo programerji. 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 To je zmer slabše......lol, pa saj ni res no....... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Je*** se Kunos! Pravkar ste mi uničl čist vse ostale simulacije ... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Meni še ostaja GPL. Nevem, amkap mi še vedno sede vozit Lotus 49. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Zgleda top, za lige s 5 udeleženimi, ker bodo ostali prehitro obupali v pesku Tole ni promocija ampak vseeno... Matjaž, si že probal peljat Lotusa 79 v iracingu? Meni je bil prvič na G25 best experience evah! Res pa je, da ima tisto malo več downforca, počasni ovinki so pa vseeno ... izredni Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Ko izide AC, bojo vse simulacije jokale Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Torej soon Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Zgleda top, za lige s 5 udeleženimi, ker bodo ostali prehitro obupali v pesku Tole ni promocija ampak vseeno... Matjaž, si že probal peljat Lotusa 79 v iracingu? Meni je bil prvič na G25 best experience evah! Res pa je, da ima tisto malo več downforca, počasni ovinki so pa vseeno ... izredni Lotus 79 is full "precenjen" v iRacingu. Ima absoluton preveč downforca, kot si že omenil. Občutek sem imel, da ima v hitrih zavojih celo več kot sodobna formula 1. Meni ne sede spljoh. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Jaz mam v spominu samo Brands Hatch in izhod iz počasnih ovinkov ko je cela miza plesala pri kolegu Citiraj Link to post
Recommended Posts