Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Ravno sprobal AI na Magione race track s fičeki. Alien težavnost, pa ne predstavljajo neke težave. Predvsem pred vstopi v ovinke so zelo previdni in počasni. Z lahkoto sem zmagal, pa sem sploh prvič vozil po tej progi. Mi je pa vseeno fajn, da je AI v špilu, ob gužvi se navadiš vozit in pazit na ostale okoli sebe.

Moram sprobati še kakšne hujše zverine :)

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Saj pravim, da se še uvajam, oziroma nisem špilal toliko, kot bi si sam želel. Takoj ob izzidu, ko sem zadevo nabavil sem testiral malo po Silverstonu in Monzi, pa sem in kdaj Imolo. Ostalih še nisem odpeljal niti krog. Od avtomobilov jih je pa tudi še pol nevoženih. Ni časa, žal, samo vseeno mi je užitek vsaj kake pol ure na par dni :) Računam da bo v naslednjih mesecih boljš [owje]

Ravno sprobal AI na Magione race track s fičeki. Alien težavnost, pa ne predstavljajo neke težave. Predvsem pred vstopi v ovinke so zelo previdni in počasni. Z lahkoto sem zmagal, pa sem sploh prvič vozil po tej progi. Mi je pa vseeno fajn, da je AI v špilu, ob gužvi se navadiš vozit in pazit na ostale okoli sebe.

Moram sprobati še kakšne hujše zverine :)

Ampak teb pa tole res laufa..... [dance]

Hehe, kul zgleda. Ta z E30 zgleda k en živčen noob, k bi te hotu prehitet :D Pa men tle AI zgleda dost bolj človeški k v keremkoli drugem špilu. Npr., ko si prehitel E92 M3, se je umaknu, ker bi skoraj trčla, ker si se skoraj zbremzal...

Pozdravljeni.

Sem nov na slo-racing, ne pa v Sim vodah.

Assetto Corsa sem nabavil kmalu po izidu in sem zaenkrat kar navdušen nad vsebino in samo izdelavo.

No zdaj pa k razlogu zakaj pišem.

V AC sem si dodal RSR timing aplikacijo, samo imam težavo ker mi napiše "Driver not recognized" ko grem v hotlap mode.

Je kdo imel tak problem s to aplikacijo in ga rešil?

LP

Dobrodošel na forumu!

Z aplikacjo je pa tako, da se moraš na spletni strani, kjer je live timing, najprej vpisat s svojim steam accountom (Sign in through Steam). Vrže te na to stran, kjer vpišeš svoje podatke od steam accounta (če se še nisi nikol prek browserja na steam vpisal). Probaj najprej to, če še nisi...

Uredil - Matjaž Murn

Amm, na stran sem se vpisal s Steam računom AMPAK šele po tem ko sem inštaliral app v igro in jo tudi pognal. Je mogoče bil to napačen vrstni red?

Na RSR strani tudi piše da če app javi napako "Driver not recognized", naj povprašamo na AC forumu. Sem prebrskal Ac forum po dolgem in počez in nisem našel niti najmanjše informacije o tej napaki, bi bilo pa čudno da sem jo fasal samo jaz.

Naredi en "čist" krog,da te zabeleži.(upam da je to)

Sem že poizkusil, ampak ni rešilo problema. Ko pridem na progo v hotlap modu, APP napiše da se povezuje s serverjem in nato da "Driver not recognized" (firewall je izklopljen, igra pa zagnana v Administratorskem načinu - W7)

Kar pobriši vse skup pa še na novo, če nisi zasledil mogoče, so tule navodila:

Povezava!

Si imel to izpolnjeno? (v AC)

Sem šel po teh navodilih že prvič ampak ne bo škodilo če poizkusim še enkrat iz začetka.

Da podatke sem imel vpisane v AC preden sem se logiral na RSR stran z Steam loginom.

Sahbazz zakaj pa si vgasnil požarni zid?? To se ne počne nikoli!

FW uporabljam zgolj od Windowsa pa še to zato ker ne maram opozorila v upravni vrstici. Antivirusa pa ne uporabljam že kakih 6 let, pa nisem nikoli fasal kak virus. (tok, tok po lesu) Pač paziš kaj klikaš in kje po internetu se potikaš.

Zdaj sem odfural nekaj krogov Vallelunga z Ai na hard in moram povedati,da sem se že malce navadil in jih pogruntal. Zelo lepo so se umikali in branili svojo pozicijo,ampak včasih se kdo še vedno zaletava kot nor :D Je pa že malce večji užitek furati in nabijati kroge ko ni več land mines ;) Morali pa bi še malce omiliti trke,da te ne že mali trk pošlje v tri krasne :D