Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

od začetka res MP ni bil rožica, potem so pa stvar zelo porihrali

Saj to sem mislil. Pač je trajalo kaki 2 leti da so zrihtali. Tako pač ne moreš pričakovat, da bodo ljudje kupili oz. tisti ki so, ostali.

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Mal sem razočaran, da so preklopli na tako nategunski model financiranja. Samo jih v tej dobi, kjer šteje samo $ povsem razumem in jih bom podprl. Šlajfo sem prevozil podolgem in počez, pa si jo vseeno želim še lasersko skenirano na svojem računalu, da se lahko po njej zapodim kadar me je volja.

Upam pa, da bo vsaj AL in single race prišel dokaj kmalu in nato še hitreje MP, ker bo drugače razvajen folk preprosto pozabil na špil, ki bo tako potonil kot je RF.

Nategunski model financiranja? Nekateri so za iRacing v zanjih 5 letih zapravili tudi 1000€(res). AC = 35eur, brez subscriptiona in nato mogoče 2-3x na leto DLC za 15-20€. Boljš kot to pomojem ne more biti. Večina folka se ne zaveda koliko koštajo licence in ostali stroški. Prvo licenca za progo, ni važno ali še bo špil prodajal ali ne, nato še 3-5 mesecev dela za 1 progo(vsaj tako je napisal Marco).

Tako da 35€ za AC je drobiž če mene vprašaš.

Marco Massarutto: Povezava!

Svaka čast :D

Odlično spisano!

Po tem ko so 24.12. napovedali "samo" Nordschleife in je blo dost brezveznih komentarjev je tut mene včasih pogrelo [wall]

Za te € bo do verzije 1.0 izdano tolk, da vsak ki se pritožuje naj se mal zamisli nad sabo. DLC-je pa ni nobenmu mus kupit.

Kapo dol,da si je vzel čas in pokomentiral stanje in vse ostalo kar se tiče AC. Z moje strani ima Kunos in AC 1000% podporo,kajti so dokazali,da jim je mar za NAS,ki ljubimo simulacije. Hejteri se pa itak vedno najdejo,ki bodo pljuvali po igri. Na nek način je tudi meni odprl oči(priznam),kajti verjamem,da jim bo z AC končno uspelo. Nk pro je pač bila prelomnica skozi katero se bodo sprehodili z AC.

Mal sem razočaran, da so preklopli na tako nategunski model financiranja. Samo jih v tej dobi, kjer šteje samo $ povsem razumem in jih bom podprl. Šlajfo sem prevozil podolgem in počez, pa si jo vseeno želim še lasersko skenirano na svojem računalu, da se lahko po njej zapodim kadar me je volja.

Misliš, da je/bo nategunski? Meni se pa ne zdi. Me zanima koliko bi ti računal, če bi se tko matral z eno stvarjo!

Če je kaj nategunsko je to iRacing!

A si se vozu tudi v resnici po Zelenem Peklu?

Sem prepričan,da bom pokupil vse DLC-je,ker so vedno boljši kot pa modane verzije,to sem izkusil tudi pri rFactorju.

Meni osebno denar ne predstsvlja nobene ovire, če je stvar vrhunska, kot to je že in še bolj kani biti AC. Spet pa ne mislim plačevati take vsote kot sem zmetal v iRacing - in nisem imel nič od tega.

Vse lepo in prav. Večina se nas tako ne pritožuje čez vsebino in ceno in vsakemu, ki ni čisto zavrt je jasno, da je tukaj precej birokracije in plačilnih listkov...to pač stane še preden pride do realizacije. Kar mene osebno moti je način, kako komunicirajo z kupci. Najprej se gredo sodobni PR, potem se pa čudijo reakcijam in so užaljeni(sploh ker je veliko publike še od netkar časov in takšnega sistema oglaševanja niso vajeni), da posamezniki ne razumejo. Zakaj ni tako lepo obrazložil že prvič(čeprav se tudi v tem odgovoru najde kakšna nasprotujoča izjava) in zakaj tako ne komunicira venomer? In zakaj ta obrazložitev samo na eni strani, kjer ga bo znova videla samo peščica ljudi, zakaj ne na uradni strani?

Evo tukaj tapravi iziv za taprave hotlaparje.......MITJA ,JOCO..U AKCIJU....pa še kdo sigurno [dance]

v f.abarth sem celo 2.za zdaj.Vidim pa da prihaja Joco že :twisted: .Sem si dal kot tag SLO-R da se nekako prepoznamo

ps.izklopi abs-tc med vožnjo!!!!!!!!!!

rsr

As we announced few days ago, we are working on a new feature: PRO Rank.

This is a rank based on
predefined cars/track combinations
with
predefined assist settings (PRO settings)
. This allows to compare drivers in the
same conditions
.

The
total rank time
is the
sum of PRO lap times
in each cars/track combinations.

If a driver
doesn't have any PRO laptime
for one of the ranked combos,
1 hour
will be assigned as laptime on that combo.

We've defined so far 2 categories of PRO ranks:
  • All Roundwith 10 different cars on different tracks (chosen between the most used cars/tracks used so far, trying to have different types of cars)

• Formula Abarth: the first rank based on 1 car only. We've chosen the most used combos for this car (We've chosen the Formula Abarth as first single car rank, since it's the most used car so far)

We will keep on adding more ranks in the future, and add more features to this.
    Coming up:

• Info about PRO ranks in the profile page

• more PRO ranks

• levels per each rank (Rookie, Amatour..., Alien) with target Total Rank Time for each level

• handicap rank (GPL style) with benchmark time (as soon as the AI will be out to set benchmarks)

• PRO rank filter in the normal rank page

You can access to the new features from the Rank Menu

http://www.radiators.../RSRLiveTiming/

Here are the settings to compete in the PRO rank. The one marked in orange are the one mandatory.

idi1vaA.png

avy1VMr.png

A lahko nekdo samo na kratko razloži za kaj se sploh gre? Se mi ne da brat zdej vseh strani, da dobim celotno sliko :|

Bil je cel joj, ko so dal ven novico o Nordschleife. Kao zakaj sploh govorijo, če bo na voljo šel sept. 2014 ter zakaj omenjajo preorder, če še cela špila ni izšla. Nekako tako. Ljudje so pač nori