Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

zamex23 kako ti to uspe,če pa mu dam že na začetku prednost,da je AI spredaj pa že v prvem zavoju gre naravnost v pesek in se zaletava v ograje?! Sploh ne gre tako kot tukaj na tvojem posnetku!

Ja so kar problemi stemi ai vozniki :) ..dela dokaj normalo le(mogoče) ..kjer sem največ prevozil steza -avto(abarth formula-valelunga.imola,bmw-imola...vse drugo kar sem probal je bil ai "neumen" [it]

ps. bral okoli, da ferrari 599 in pa formula abarth naj bi delala normalno

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Liga se že splača s kakim bol stabilnim avtom, sm mel v mislih kako GT serijo ko pride cela igra ven. Drugače pa bomo tak mel server ofjen da se bo dal furat z vsemi možnimi avti po njem, tudi quick race in take stvari. :D

A se da naštimat da bi se volan v igri obračal tolk kolkr ga jest zasukam v resnici?

Mam naštimano da mi ni treba tolk obračat volana, ker mi tko bolj paše, pa je tečno gledat da se volan 2x hitrejš suka na ekranu.. zdej mam naštimano da se sploh ne premika, najrajš bi pa vidu da bi blo 1:1.

A se da naštimat da bi se volan v igri obračal tolk kolkr ga jest zasukam v resnici?

Mam naštimano da mi ni treba tolk obračat volana, ker mi tko bolj paše, pa je tečno gledat da se volan 2x hitrejš suka na ekranu.. zdej mam naštimano da se sploh ne premika, najrajš bi pa vidu da bi blo 1:1.

Ne. Če hočeš 1:1 moraš nastavit full lock ...

Bo boljš, ko se bo dalo izklopit volan :)

900 stopinj v profilerju, al pa pač tulk ko gre da bo isto.

Ja, ampak jest bi rad da bi mel lock na npr. 200° v levo/desno. Se da?

Edit Murn: Ehh... upam da poštimajo. V setupu da bi bil steering lock za nastavljat pa bi blo rešeno.