Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Fak, jst pa samo žur pa šiht. Ni časa za vozt, jebe.. ;)

btw, Joco, kaj pomeni ta "-3"?

Jst nisem razen F40 in nekaj malega 599xxx nič drugega probal (pa še to pijan - lol).

No, jst tut komaj čakam na MP, to bo žur (pa upam, da ne bo 1. liga z tistimi bednimi formulcami). Mora biti en bolj hud stroj.

S

moremo vozt <ahttp://www.slo-racing.com/uploads/emoticons/default_smile.png' alt=':)'> (pa še
v Monzi) - kva dela tubina, noor zvok.

Že povedano, ampak vseeno... Mitja, z F40 ti bo skoraj vseeno, če hotlapaš offline ali dirkaš online, drugih voznikov okoli sebe boš mel glih isto :D

hehe, ampak nevem če bo res tako. Imamo namreč kar nekaj dobrih in hitrih Slovencev. Se pa strinajam z dejstvom, da z F Abarth formulco bo izenačenost veliko večja - kar pomeni več borb, to je pa tudi meni prvina v dirkanju (sem namreč sit samostojne vožnje).

Lahko se pa zmenimo za kak drug avto vseenom, npr F458 :) ali Xbox (Lotusov bi se pa ognil).

No kar že bo, bom ziher zraven!

Tolk nasprotujočih si izjav že dolgo nisem od nikogar bral. Vozilo se bo tisto kar bo organizator določu. Če komu kaj ne bo pasalo, bo sigurno tudi kakšna tuja liga z dovolj alieni in z dost zahtevnimi dirkalniki, ki bojo poskrbeli, da so vaše nadnaravne sposobnosti dodobra preizkušene.