Paps 597 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Najlažje, da se prijavi incident (krog+ovinek) pa se potem to preveri in naknadno sankcionira. 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Ja, to se strinjam. Bi bilo pa lepo, če bi bli dirkači tolk fer, pa nebi izkoriščal vsake luknje, k jo najdejo. Jaz naprimer nikoli ne sekam. Sem rajš zadnji! OK, sej se zgodi, da te kdaj odnese, prepozno bremzaš, se izogibaš nekomu, pa ponesreči sekaš, tisti, ki pa to počne zavestno je pa en navaden CHEATER! Citiraj Link to post
Marin Colak 33 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Nič razen...Al se seka, al pa ne. In če se...pol to ni nobeno dirkanje! Zdej se pa zamislite...dirkači. Meni je ovaj AC bezveze radi puno sijecenja ja vam kazem i kladim da ce se svi prebacit na raceroom kroz godinu dana jer vise nudi izbora i kvalitetnija je igra. Ovih dana sam vozio malo formulu abart i razocarao sam se u AC uzas koliko je nerealna igra razocaran sam samo mi je grafika lijepa. Formula abart imola moje vrijeme 41:200 AC katastrofa i nikako nije realan za malu djecu igra 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 (urejeno) Tile časi so res malo ubijalski v AC, sploh če primerjaš s časi, ki so jih letos dosegali pravi dirkači v Imoli: Žal ne vem v kakšnih pogojih so dosegali te čase (vreme, gume, gorivo,...) Uredil December 17, 2013 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 V soncu so fural. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Avti za nov updejt so znani. F40, 599xx, bmw e30 dtm. Proga Monza. Ostalih informacij ni Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Stvar je v tem, da bodo v simulacijah časi vedno hitrejši, neglede na to kaj bodo proizvajalci storili. V iRacingu je ista zgodba. Pač v simulacijah vsi več reskirajo, ni strahu, je pa tudi odvisno od vremenskih pogojev ter kako simulacije to simulirajo. Jaz osebno se s tem sploh ne obremenjujem Bo pa dober update v petek 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 @Marin F-Abarth je lahek avto za vozit. Probaj Lotus 49 I sklopi ABS Itak da se za hotlappanje seka če so pač pravila za vse enaka. V kolikor bodo spremenili pravila pa tudi OK, važno da bo za vse enako, a ne? Glede teh RL časov iz Imole je brezveze primerjat ker se ne seka toliko in ne vozijo široko linijo na izhodu šikane. Prav tako pa je to bolj začetniška formula, za tam 15-18 let pomojem, in ni nujno da ti vozniki izkoristijo avtomobil. Prestavljanje z roko je tudi velika ovira, sploh v imoli zaradi šikan. Na Vallelungi je vozil prav to formulco Danil Kvyat(drugo leto pelje za Torro Rosso F1) in je vozil 1:30.xxx tako v AC kot v pravem... V prvenstvu je bil pa najboljši čas 1:33.xxx(je pa res da je bil pred dirko dež in je bila proga verjetno bolj "zelena"). PS: V naslednjem update-u bo prepovedano iti preveč na široko izven šikane. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 17, 2013 Avtor Share Napisano December 17, 2013 Kaj potem v petek pride multiplayer Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Evo mene, back! Ja, so res malce nerealni ti časi. Mogoče edino obični avti (F458, MP4-12) sta malce boljša. Zonda R je tudi (pre)hitra z določenim setupom (default sucks). btw: lahko dobim setup za F Abart @Imola? Joco, ker je tvoj zadnji setup za GT2 @Imola? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Sej je nekaj postov nazaj Nimas kaj veliko nardit, mogoce če 5. podaljšaš za BMW. Glede MP se zna zgodit da bo ta teden, nekako dvoumen odgovor je dal eden od razvijalcev na AC Forumu Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Tut js sumim da si želijo pred prazniki spravit multija v igro. Upajmo na najbolše. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 4 avti...to pa bo ornk 2 Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano December 17, 2013 Share Napisano December 17, 2013 Jaz mislim da multija ne bo. Pač ne bodo nekaj dajali ven, za kar obstaja možnost da bi potem morali delati čez praznike in popravljati buge. Sploh pa ne takšne funkcije kot je multiplayer. Bo pa verjetno zato kak avto več. Če niso do 10. decembra izdali multija, ga po vsej verjetnosti tudi ne bomo videli še letos. Pa to ne velja samo za Kunos, pač pa za večino razvijalcev in njihove decemberske napovedi. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts