Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Najprej pozdravljeni vsi, zakon da sem dobil en slovenski Assetto Corsa community končno.

V simracingu nisem bil nekaj ful resno v preteklosti, sedaj ob AC sem si šel v bigbang po G27 in treniram počasi.

On topic: Govora je da se bo Rivali Tempo razvijalec združil z RSR teamom in bodo skupaj naredili tool, namesto da si delajo konkurenco na že tako majhnem trgu :)

Na teh volitvah za mod se točno vidi,kaj si folk želi furati: Audi R8 GT3 31%,RUF RGT 36%,Alfa romeo 155 DTM 44%,Nisan GT-R GT3 42%,Aston martin Vantage GTE 38%. Kdo pa si želi furati neke serijske avte,hočemo divjačino ;)

JA, ma res.

Ne vem kaj se grejo s tem. Malce čudno.

Joco, zanimivo. Meni osebno pa se zdi njegov krog kar poseben :). Moje mnenje je, da je njegova hitrost sredi ovinka zelo dobra. Ko bremza, si pomaga z prestavljanjem v nižjo in to dela zelo odlično. Točno tisti trenutek kot je to potrebno, ne prehitro in ne prepozno. Veliko ljudi samo bremza, prestavljajo pa trenutek prepozno in zato sprednje pnevmatike izgubljajo oprijem. ko je treba avto usmerit v pravilno smer, on pa avto z prestavljanjem v nižjo lepo zbalansira in zato imajo sprednje pnevmatike veliko boljši oprijem sploh v začetek zavoja in kasneje skozi celoten ovinek. Zato lahko on pospešuje brez odvzema plina že zelo zgodaj, zato tudi večja hitrost, je pa res da mu zato zadek nekoliko bolj zanaša pri izhodu, ampak to se da lepo korigirat.

Najprej pozdravljeni vsi, zakon da sem dobil en slovenski Assetto Corsa community končno.

V simracingu nisem bil nekaj ful resno v preteklosti, sedaj ob AC sem si šel v bigbang po G27 in treniram počasi.

On topic: Govora je da se bo Rivali Tempo razvijalec združil z RSR teamom in bodo skupaj naredili tool, namesto da si delajo konkurenco na že tako majhnem trgu :)

Dobrodošel.

Ja lepo je slišati, da se bosta razvijalcs združila. Sam sem sodeloval pri razvoju Rivali Tempo in mi je kar malce bad ker mi je osebno RSR boljši.

Na FB je objavil 40.6, Pagani@Mugello(to ze 23.11)

Ne vem ampak krog ne zgleda nekaj posebnega. Ali je tip genij ali pa res goljufa.

Meni pa se zdi krog super dober. Vsak cm progo izkorišča. Tako kot je to odpelu, nevem če bo meni kdaj uspelo.

Jaz pa te formule Abarth ne zastopim. Ne vem kako pridete pod 2:00 v Silverstonu.

Bolj ko vozim, manj mi je jasno. Spreminjam setup s visokimi krilci, nizkimi krilci, malo mešano, diff, bump, arb, pa nič...

Je pa pogled s te formulce meni malo čuden. Se ne morem navadit da je nos zelo visok pred kokpitom.

Paps, fora te formulce sploh v silverstonu je to, da ma formulca zmer več gripa kukr mislš d ga ma.. Tko d probi mal "posilt" na pospeševanjih in zaviranjih.. Sem se zdele ene 20min trudu da bi v Imoli zbil rekord ki je pri 1.41.9, sam mi nekakor ne rata vseh teh šikan odpeljat tko k treba v enem krogu. Če bi sektroje sestavu bi šlo, ma je res težko , tok razmetava čez robnike :D