Grega Balazic 295 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Včeraj malo pred 14. uro se je joinal in ima že vse rekorde v lasti? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Al je pa res car. Svaka mu čast. Boljš da kar nehamo vsi dirkat. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Če slučajno ne veste. V CFG mapi (ne vem točno kateri fajl) lahko spremenite kolko gripa imajo avtomobili. Če je naredil to, je čisto možno da podre vse rekorde. To pač prinese igra, v kateri so modi dovoljeni. Lahko pa da je človk še en Greger Huttu. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 A ne poznate tega tipa? Vozi v FSR, verjetno najmocnejsi ligi. Skupaj z Bono Huisom kar dominirata, tip je tudi dobil priloznost vozit pravo formulco. Ne verjamem da bi on goljufal, ce je ze kaj sumljivo je mozno da ima nekdo ponarajen account z njegovim imenom. Ampak sem zihr da je vse ok, je decko pac eden od top3 simracerjev trenutno.... Bega me le to, kako je postavil toliko rekordov v enem dnevu...15-20min z enim od avtom oz prog pa rekord Razen ce se je ze prej navozil, samo vseeno... Glede spreminjanja gripa, sem skor stoposto da rsr timing to detektira...no nebi pa rad sam probal za foro in bil bannan Citiraj Link to post
daks 193 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Pomoje je prej že vozu, pol ko se je pa prijavil je pa naklepal rekorde. Da bi kr "s prve" tko odvozu ni šans.. Je pa itak jack vseeno, da je to dosegu! Vaja dela vajenca, mojstri se pa rodijo baje Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Jaz pa te formule Abarth ne zastopim. Ne vem kako pridete pod 2:00 v Silverstonu. Bolj ko vozim, manj mi je jasno. Spreminjam setup s visokimi krilci, nizkimi krilci, malo mešano, diff, bump, arb, pa nič... Je pa pogled s te formulce meni malo čuden. Se ne morem navadit da je nos zelo visok pred kokpitom. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Jaz sem jo probal enkrat pa zmer 100m prekmal bremzam Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Če slučajno ne veste. V CFG mapi (ne vem točno kateri fajl) lahko spremenite kolko gripa imajo avtomobili. Če je naredil to, je čisto možno da podre vse rekorde. To pač prinese igra, v kateri so modi dovoljeni. Lahko pa da je človk še en Greger Huttu. jp Kot joco pravi,rsr sistem zazna,a za zdaj še malč počakajo,da se čim več ljudi na trnk ulovi..... Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Pomoje je prej že vozu, pol ko se je pa prijavil je pa naklepal rekorde. Da bi kr "s prve" tko odvozu ni šans.. Je pa itak jack vseeno, da je to dosegu! Vaja dela vajenca, mojstri se pa rodijo baje Potrjeno-rojen mojster Jaz grem pa vadit Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Na nas je da izbiramo Povezava! P.s.: Če se pa kdo ne strinja z izbiro pa lahko spodaj pod komentarje dopiše željeni model. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 A ne poznate tega tipa? Vozi v FSR, verjetno najmocnejsi ligi. Skupaj z Bono Huisom kar dominirata, tip je tudi dobil priloznost vozit pravo formulco. Ne verjamem da bi on goljufal, ce je ze kaj sumljivo je mozno da ima nekdo ponarajen account z njegovim imenom. Ampak sem zihr da je vse ok, je decko pac eden od top3 simracerjev trenutno.... Bega me le to, kako je postavil toliko rekordov v enem dnevu...15-20min z enim od avtom oz prog pa rekord Razen ce se je ze prej navozil, samo vseeno... Glede spreminjanja gripa, sem skor stoposto da rsr timing to detektira...no nebi pa rad sam probal za foro in bil bannan Ma dej no, to enostavno ni možno. Saj je tip le človek. Sploh pa ne v tako kratkem času. Meni itak ne briga, jsz vem česa sem sposoben. Tako goljufanje, bi pa jaz hudo kaznoval (to je kot doping v atletiki). Mrš... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 20 1. mest in 2 2. mesta Mja... vse v 1 dnevu. Mađioničar. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 (urejeno) Kje pa piše, da se je tip včeraj včlanil? To samo pomeni, da je takrat prvič začel uporabljati to aplikacijo za LiveTiming. Assetto Corsa pa je lahko imel že od prej. Fural je samo s štirimi različnimi avtomobili - veliko večino je z BMW M3 GT2 odpeljal in je šel pač po različnih progah. Uredil December 10, 2013 - Matjaž Murn 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Matr ste živčni k en vse nabije Bonča, a unga k pr monopoliju goljufa tud fajn kaznujete? 3 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano December 10, 2013 Share Napisano December 10, 2013 Na FB je objavil 40.6, Pagani@Mugello(to ze 23.11) Povezava! Ne vem ampak krog ne zgleda nekaj posebnega. Ali je tip genij ali pa res goljufa. Edit: za primerjavo se moj krog, 41.9 Da se pod 41.5 ampak 40.6...ne vem Citiraj Link to post
Recommended Posts