Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Če slučajno ne veste. V CFG mapi (ne vem točno kateri fajl) lahko spremenite kolko gripa imajo avtomobili. Če je naredil to, je čisto možno da podre vse rekorde. To pač prinese igra, v kateri so modi dovoljeni.

Lahko pa da je človk še en Greger Huttu.

A ne poznate tega tipa? Vozi v FSR, verjetno najmocnejsi ligi. Skupaj z Bono Huisom kar dominirata, tip je tudi dobil priloznost vozit pravo formulco.

Ne verjamem da bi on goljufal, ce je ze kaj sumljivo je mozno da ima nekdo ponarajen account z njegovim imenom.

Ampak sem zihr da je vse ok, je decko pac eden od top3 simracerjev trenutno.... Bega me le to, kako je postavil toliko rekordov v enem dnevu...15-20min z enim od avtom oz prog pa rekord [Jel2] Razen ce se je ze prej navozil, samo vseeno...

Glede spreminjanja gripa, sem skor stoposto da rsr timing to detektira...no nebi pa rad sam probal za foro in bil bannan :)

Pomoje je prej že vozu, pol ko se je pa prijavil je pa naklepal rekorde. Da bi kr "s prve" tko odvozu ni šans.. Je pa itak jack vseeno, da je to dosegu!

Vaja dela vajenca, mojstri se pa rodijo baje :D

Jaz pa te formule Abarth ne zastopim. Ne vem kako pridete pod 2:00 v Silverstonu.

Bolj ko vozim, manj mi je jasno. Spreminjam setup s visokimi krilci, nizkimi krilci, malo mešano, diff, bump, arb, pa nič...

Je pa pogled s te formulce meni malo čuden. Se ne morem navadit da je nos zelo visok pred kokpitom.

Če slučajno ne veste. V CFG mapi (ne vem točno kateri fajl) lahko spremenite kolko gripa imajo avtomobili. Če je naredil to, je čisto možno da podre vse rekorde. To pač prinese igra, v kateri so modi dovoljeni.

Lahko pa da je človk še en Greger Huttu.

jp Kot joco pravi,rsr sistem zazna,a za zdaj še malč počakajo,da se čim več ljudi na trnk ulovi..... :twisted:

Pomoje je prej že vozu, pol ko se je pa prijavil je pa naklepal rekorde. Da bi kr "s prve" tko odvozu ni šans.. Je pa itak jack vseeno, da je to dosegu!

Vaja dela vajenca, mojstri se pa rodijo baje :D

Potrjeno-rojen mojster [champ]

Jaz grem pa vadit [smoke] [krniki]

A ne poznate tega tipa? Vozi v FSR, verjetno najmocnejsi ligi. Skupaj z Bono Huisom kar dominirata, tip je tudi dobil priloznost vozit pravo formulco.

Ne verjamem da bi on goljufal, ce je ze kaj sumljivo je mozno da ima nekdo ponarajen account z njegovim imenom.

Ampak sem zihr da je vse ok, je decko pac eden od top3 simracerjev trenutno.... Bega me le to, kako je postavil toliko rekordov v enem dnevu...15-20min z enim od avtom oz prog pa rekord [Jel2] Razen ce se je ze prej navozil, samo vseeno...

Glede spreminjanja gripa, sem skor stoposto da rsr timing to detektira...no nebi pa rad sam probal za foro in bil bannan :)

Ma dej no, to enostavno ni možno. Saj je tip le človek. Sploh pa ne v tako kratkem času.

Meni itak ne briga, jsz vem česa sem sposoben. Tako goljufanje, bi pa jaz hudo kaznoval (to je kot doping v atletiki). Mrš...

Kje pa piše, da se je tip včeraj včlanil? To samo pomeni, da je takrat prvič začel uporabljati to aplikacijo za LiveTiming. Assetto Corsa pa je lahko imel že od prej.

Fural je samo s štirimi različnimi avtomobili - veliko večino je z BMW M3 GT2 odpeljal in je šel pač po različnih progah.

Uredil - Matjaž Murn