Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Dotiki med avti bojo podobni kot pri netkar.

...hm.. a to pomen da se ga boš na pol metra dotaknu :D

To tudi mene zanima. Z bratom sva ga oba kupila. Špil ma dober potencial, npr. proti Race Roomu, ki sem ga pred dnevi za foro potegnil dol, je svetlobna leta spredaj za moje pojme. (V bistvu v RR-ju misslim da bolj voziš ladjo kakor avto. Vsaj men zavijanje zamuja 1s.)

AMPAK, brez multiplayerja ali z slabim MP-jem, bo špil padel daleč zadej, oz. sploh ne vem kdo bi danes samo še hotlapal ali vozil proti AI-ju?!? (no, nekaj berem da vas je na forumu :P).

Ne rabijo bit direktna konkurenca z IR-jem, katerim je čisti temelj špila MP, mora pa bit vsaj na ravni rF-ja, se pravi dotiki, seje, serverji, itd. morajo bit poštimani v neke normalne razmere.

Brez normalnega MP bo Asseta pri meni na enakem mestu, kot je rFactor... inštalacija nekje v cloudu namesto na disku.

Kdaj si nazadnje vozil nKPro Pek? :) Sedaj je ze zelo v redu, ce so pingi normalni se lahko brez problema peljes povsem ob boku ali za ritjo, ni trzanja ala gtr2, ni pa sicer tako dobro kot rFactor. Mogoce je slednji le prevec prizanesjiv pri dotikih. Kar se tice nKP s formulami online, skoraj ni pripomb.

nKp-jev MP je sedaj čisto spodoben, škoda samo, ker ni bilo veliko folka da bi vozili. Če bo tak, ampak verjamem, da bo še bolj izpopolnjen, bo to za začetek čisto uredu. Saj tudi iR-ov ni bil nevem kaj v začetku, ko sem še jaz to vozu.

ps: ja pa res, sedaj mi updata (15MB). Pomoje kakšni simple updati, katere smo predlagali na forumu. Res je še full stvari za dodelati, ampak počasi se daleč pride.

Early Access 0.3.1

- Fixed McLaren MP4-12C toe settings and values on setup screen

- Centered cockpit on McLaren MP4-12C

- Fixed McLaren MP4-12C RPM dial range of motion

- Fixed setup values errors in the Lotus 2-11

- Modifications on Abarth 500 front headlights

- Tweaked wind noise for open cars

- Throttle map modifications for all cars

- Corrected Lotus Exige Roadster Semiautomatic gearbox ratios

- More UI content translated in Russian

- Removed redundant messages from log to improve performances

Dalec najpomembnejsa stvar je "fixed throttle input!" Do sedaj zadeva sploh ni bila linearna, npr. ce si dal 20% gasa v Lotusu pa si dosegel nekaj 10kph! Podobno kot da bi imel kot pri bremzi throttle gamma na full.

Baje je razlika velika, sam se nisem utegnil sprobat.