silicijeva dolina 1 254 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 ti pokaže,če vklopiš funkcijo elektronics,ampak pokaže samo abs,pa čeprav imaš vse izklopljeno v meniju options. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 To imajo vključeni avtomobili, ki imajo serijsko ABS. Lahko pa izključiš s CTRL+A (ali CTRL+T za Traction Control, če je tudi vključen) Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Jaz serijskih avtomobilov brez ABS sploh vozit ne morem. Samo da se dotaknem pedala za premze mi že blokira. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Saj pri teh je res ku*** vozit brez ABS... nvem zakaj bi. Kot da bi jaz na moji makini šel ugašat ABS Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Res je. Če ma avto serijsko, to nima za brezveze. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Js hočem met sam isto kot je v resnici, dirkaška serija, al pa čist navadn avto. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Js hočem met sam isto kot je v resnici, dirkaška serija, al pa čist navadn avto. Jatz tudi točno to! Pa potreni NE kakšne formule, ki se drži kot pribita. Avto mora "poplesavati", to je prava zadevšna. Samo glede ABS-a se pa strinjam s Papasom in Jankotom. Tut jst brez tega enostavno ne morem vozit, ko se taknem pedalke že blokira. To pač ni tako kot v resnici, če bi pa bilo, pa nebi bilo problema izklopiti niti tega pomagala. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Jaz furam brez ABS-a in gre super.Enak filing je v realnosti.Imel sem Ford RS-a in ST-ja in ko sem izklopil ABS je bil popolnoma enak filing. V igri si morate nastavit filtre za bremzanje pa bo bolje. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Silicij pa si ti vsakič ko ti na nov naloži avto ročno odklopiš ABS? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Silicij pa si ti vsakič ko ti na nov naloži avto ročno odklopiš ABS? Spet to vprašanje sem skor 100% da jih ni. Vsakič ko si v kokpitu pritisneš Ctrl+A za izklop? Ker le ta bljižnica popolnoma izklopi ABS! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Fantje,kje vidite vi problem? Jaz ga ne vidim. Kot sem že par postov nazaj napisal za to nisem vedel,ko pa ste omenili,da moraš ročno izklapljati ga sedaj venomer izklapljam. Vedno stisnem Ctrl+A!! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Ok, potem pa cool. Imaš dobra pedala Jst enostavno ne morem nič. Citiraj Link to post
afuraa 0 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Se mi je zataknilo pri poizkusu ugotavljanja kje se update/a igrico. Bi mi lahko kdo pomagal pri temu? Hvala Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Se mi je zataknilo pri poizkusu ugotavljanja kje se update/a igrico. Bi mi lahko kdo pomagal pri temu? Hvala Sama se updejta. Lahko pa greš pod Options(desni klik na igro/options) in daš force update ali nekaj takega. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 4, 2013 Share Napisano December 4, 2013 Ok, potem pa cool. Imaš dobra pedala Jst enostavno ne morem nič. Zakaj ne razstaviš pedala in jih spihaš,ter presprejaš z kakšnim sprejem za elektroniko? Lahko,da imaš polno prahu in umazanije na stikalih,potenciometrih in za to nimaš pravega odziva stopalk. Citiraj Link to post
Recommended Posts