AliBuggy 1 008 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Pozdravljena druščina. Danes sem naredil prijavo na slo-racing izključno zaradi AC, ker sem hotel preveriti kakšne čase kaj delate profiji, da vidim koliko tednov treninga in iskanja meje me še čaka. Cilj je namreč, da bom lahko brez sramu preizkusil tudi kakšen multi, ko pride. Sem pa 40 letni ljubitelj vožnje v RL kakor tudi virtualne. Tale igra me je resnično prevzela in kot kaže ji bom posvetil kar nekaj svojega prostega časa. Če kdo rabi PS3 z GT5...je sedaj ko je prišel AC na voljo, saj je bil kupljen izključno zaradi vožnje Drugače ljubiteljsko in za sprostitev s prijatelji vozimo tudi MP Dirt3 (ne me lincati), kjer se bolj kot ne zabavamo (s kaksnim pirčkom), ko ne želiš ravno imeti koncentracije do podna...rabis pa nek ventil sprostit Vas sedaj spremljam, pa napišite kdaj prosim kakšen čas v kombinaciji proge + avto, da dobim nek občutek... Hvala in uživajte v tej res super igri. 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Mislim, da so imeli najboljši 2:02.xxx na Imoli z E92, sam ne pozabit dat na avto Semislick gum v car setupu, drugače bo šlo še nekaj sekund počasneje. Pa welcome. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 trenutno imam na steamu 4 ure prespilanega AC (od tega so se izzivljali tudi otroci) vozim pa samo M3 E92 na Imoli in oldtimerja cigaro Lotusa na Monzi 66. uff 2:02:xxx je se dalec od tega kar sem jaz dosegel na Time challengu (kjer ravno ne pusti sekanja) je pa res, da setupa nisem nic spreminjal, izklopil sem pa vsa pomaga razen ABS-a in medzugasa ...cas zaenkrat 2:08:053 ...it's a long way in front of me :shock: edit: se kdo opaza vec frejmov z novim patchom? Pri meni cca 10% pohitritev. Volan (Gt3V2) imam tudi obcutek, da se bolje obnasa s povratno informacijo, ko ti zadek zeli odpeljat ke v tri krasne...mogoce se mi samo zdi, ampak nekaj me je pred tem motilo, kar nisem znal tocno opisati pa sem mislil, da so to nastavitve volana ...sedaj je dosti boljsi obcutek. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Dobrodošel Vaja dela mojstra, mojster pa dela vajo. Če boš kaj na imoli vozil M3 GT2, je moj čas 1.44:008, najboljši pa so še dobri 2 sekundi hitrejši. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Probal par krogov na Mugellu Zondo in P4/5... Noro...nimam kaj rečt. Mogoče mi je P4/5 celo bolj všeč, zelo lepo gre v ovinek, stabilen, kot po tirih. Pretiravaj, pa boš kmalu kaznovan. Ta avto se res pelje tako kot sem si predstavljal. Zonda pa je malo understeerana z default setom ampak zih se ga da sprement FFB je precej precej boljši. Odlično! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Imola M3 E92: 2.01.9 No, jst sem tudi probal to Zondo R. Meni ni pa nič posebnega, resnično. Menjalnik ima tak, kot da to ni dirkalni avto. V bistvu prvi 2 prestavi skoraj ne uporabni, potem pa so fuuul dolge, nevem kako je v resnici, ampak to mi je sumljivo. Pri nizkih obratih ne gre nikamor, ko pa motor dobi navor, potem pa leti kot sneta skira (se mu kar trže - imaš občutek). Probal sem samo Imolo (1.39.2), morem pa še Mugello. Btw: meni se pa FF ne sdi nič boljši. Tako na kratko, malce sem razočaran nad avtom in eno progo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Bonča...pod advanced maš zdej 3 nove opcije za FFB (filing za slide, cesto in kurb) Mal se igraj s tem pa boš dobu filing zelo podobn pravemu avtu. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Mugello je pa kar cool proga. Zelo zahtevna za hitre avte. Z Zondo sem imel kar precej dela, je pa užitek, odsti bolje kot Imola za moj okus. Še težje je biti hiter. To je to (1.44.7) Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Daj Bonča glede teh prestav, to zna zračunat vsak osnovnošolec pa Kunos ne bo? Zonda je zakon, samo setup treba nastimat malo Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Mugello je pa kar cool proga. Zelo zahtevna za hitre avte. Z Zondo sem imel kar precej dela, je pa užitek, odsti bolje kot Imola za moj okus. Še težje je biti hiter. To je to (1.44.7) Kar uredu ja. Naredu en hiter krog. 1:44,6 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 1:43.7, s tem da sem dal wing na 2-6(default 2-8 ) pa nekaj sprememb še(spredaj najmehkejše vzmeti, zadaj +2 klika-od minimuma). No TC Zonda je res zverina...izi za vozit na 90-95% ampak če hočeš hitro, pa kar precej zašvicaš P4/5 bo pa zakon za dirke, res lušten avto za pelat. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Jst sm se pa mal driftat igral Končno mi je ratal poštimat nastavitve FFB tako, da to lahko dejansko počnem. Sem kar na default nastavitve, ki jih sam špil predlaga pustil in je zaenkrat super. Mal je močno vseskup, se bo treba navadit, ampak neki driftov je uspelo celo tko kot sm hotu, ne tko kot je pač ratalo Pa FFB zdj po ravninah, ko čutiš čist vsako luknjo in neravnino - fenomenalno! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Ka je že kdo naredu kak skin? A obstajajo kaki osnovni templati pa navodila v kake dds formate moreš shranjevat? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Zamex imaš vse na AC forumu; Povezava! Res je FFB precej precej boljši(igrajte se z nastavitjo slip effect-ali nekaj takega- več odziva med oddrsavanji). Zdaj AA dela in imam 8xAA + 4xFAAA, fullscreen rendering, max shadows in detail, cubemap 1 pa med vožnjo skoraj ne pade pod 50 FPS. Komp pa Intel i5 quad core 2,7GHz, Radeon HD6970 2GB. Zakon Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 22, 2013 Share Napisano November 22, 2013 Mislm, da sm si prst poškodoval. Keeping it on ice for now... S tem volanom res ni heca. Ko driftaš in ko se volan sam izravna, prav čutim kako zapiha od vrtenja. Ni fajn, če takrat prst vmes vtakneš Citiraj Link to post
Recommended Posts