Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Jaz tanovega tyre modela ne morem prehvalit. Fenomenalna dinamika. Force feedback je posledično neprimerljivo boljši (pred tem updatom mi ni bil preveč všeč) in zelo velik korak napram realizmu po mojem mnenju.

Imam pa problem s tyre appi. Niti en mi noče delat (probal sem vsaj 4 najbolj popularne). Fliknem tiste datoteke notri, prižgem v general settings, ampak se app ne pokaže v igri (meni na desni). Appi za timing, obratomere itd., delujejo normalno... Isti problem sem imel tudi z pTrackerjem. Te težave sem imel tudi pred AC v1.3.

Ima kdo kakšen nasvet?

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Jaz tanovega tyre modela ne morem prehvalit. Fenomenalna dinamika. Force feedback je posledično neprimerljivo boljši (pred tem updatom mi ni bil preveč všeč) in zelo velik korak napram realizmu po mojem mnenju.

Imam pa problem s tyre appi. Niti en mi noče delat (probal sem vsaj 4 najbolj popularne). Fliknem tiste datoteke notri, prižgem v general settings, ampak se app ne pokaže v igri (meni na desni). Appi za timing, obratomere itd., delujejo normalno... Isti problem sem imel tudi z pTrackerjem. Te težave sem imel tudi pred AC v1.3.

Ima kdo kakšen nasvet?

a jih maš upaljene v optionih (tako kot rsr live timing)?

Eno vprašanje. Recimo, da nimaš nekega appa za merit temp gum. Kako se potem pravilno izmeri temperatura ? Jaz delam tako, da vozim par krogov nato stisnem ESC in dam "back to pits" in tam pogledam temp. Je to pravilno ? 

Imam pa včasih ful odstopanja med gumami, kar me preseneča.

Imam pa s tem updejtom drugi problem. Ko se loada proga in avti mi vcasih hresci v zvocnikih, da me je kar strah, ce bodo preziveli.

Marko, ja načeloma je to prav. Tudi pri tyre appu imam jaz velika odstopanja, ki se še povečujejo s spremembo setupa. Pri KTMu imam spredaj pod 50°, zadaj pa med 80 in 90. Najbolj vroča je zadnja leva - še posebej, če sem preveč agresiven in preveč drsi - potem pride tudi čez 90.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Ta downshift protection me spravlja ob pamet. Se mi zdi, da je precej konzervativen. Ko bi se vsaj dalo izklopit ali pa vsaj nastavit. Prej nisme nikoli skuril mešine in sem si prav lepo pomagal pri bremzanju. Če se prav spomnem, da je tukaj že bilo govora o temu, samo nič ne najdem.

Seveda jo nisi, ker špil to obupno simulira, če sploh. Sedaj ko je to varovanje itak več nima veze, razen pri vozilih brez te zaščite. Ne, mislim, da se tega ne da izklopiti, lahko da se motim. Meni osebno ne predstavlja prav nobene težave.

Si mogu res pretiravat če si hotu uničit mašino, itak da je zdej dost bolš. Men je ubistvu všeč, ker mam dost majn blokiranja gum tak ko sem mel včas če sm slučajno prehitr šaltu al pa se zmotu. Tak da zadeva je super :D

V Zandy me se Huracanom heca v T2, ko grem iz 4. v 3., bi rad šel z večjimi obrati v 3. noter. Sedaj morem v 4. z zelo nizkimi obrati ali pa preveč bremzat, da me spusti v 3. Nikoli skuril mašine (niti v IR ne). Če sem hotel preprečit blokiranje gum sem fanj blipnil. Se bo treba prilagodit....

Uredil - MarkoP

Jaz sem prej tudi bremzal z prestavljanjem v nižjo, oz sem šele sedaj ugotovil kako sem grdo vozil, preveč downshiftanja, s to blokado da se je navadim bom imel sigurno boljše čase in manj spinov ko nisi več tako skoncentriran... Je pa seveda odvisno od vsaga posameznika