terga 402 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Jaz tanovega tyre modela ne morem prehvalit. Fenomenalna dinamika. Force feedback je posledično neprimerljivo boljši (pred tem updatom mi ni bil preveč všeč) in zelo velik korak napram realizmu po mojem mnenju.Imam pa problem s tyre appi. Niti en mi noče delat (probal sem vsaj 4 najbolj popularne). Fliknem tiste datoteke notri, prižgem v general settings, ampak se app ne pokaže v igri (meni na desni). Appi za timing, obratomere itd., delujejo normalno... Isti problem sem imel tudi z pTrackerjem. Te težave sem imel tudi pred AC v1.3.Ima kdo kakšen nasvet? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Že v meniju ne vidiš aplikacije? Si probal vklopit dev apps? Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Jaz tanovega tyre modela ne morem prehvalit. Fenomenalna dinamika. Force feedback je posledično neprimerljivo boljši (pred tem updatom mi ni bil preveč všeč) in zelo velik korak napram realizmu po mojem mnenju.Imam pa problem s tyre appi. Niti en mi noče delat (probal sem vsaj 4 najbolj popularne). Fliknem tiste datoteke notri, prižgem v general settings, ampak se app ne pokaže v igri (meni na desni). Appi za timing, obratomere itd., delujejo normalno... Isti problem sem imel tudi z pTrackerjem. Te težave sem imel tudi pred AC v1.3.Ima kdo kakšen nasvet? a jih maš upaljene v optionih (tako kot rsr live timing)? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Meni ti app-i na zaslonu delujejo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Eno vprašanje. Recimo, da nimaš nekega appa za merit temp gum. Kako se potem pravilno izmeri temperatura ? Jaz delam tako, da vozim par krogov nato stisnem ESC in dam "back to pits" in tam pogledam temp. Je to pravilno ? Imam pa včasih ful odstopanja med gumami, kar me preseneča.Imam pa s tem updejtom drugi problem. Ko se loada proga in avti mi vcasih hresci v zvocnikih, da me je kar strah, ce bodo preziveli. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Marko, ja načeloma je to prav. Tudi pri tyre appu imam jaz velika odstopanja, ki se še povečujejo s spremembo setupa. Pri KTMu imam spredaj pod 50°, zadaj pa med 80 in 90. Najbolj vroča je zadnja leva - še posebej, če sem preveč agresiven in preveč drsi - potem pride tudi čez 90. 1 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Aha, isto sem jaz opažal pri temu KTMju. Mi je blo čudno. To pomeni, da mi prednje gume ne delajo ? Oz. jih ne znam izrabljat ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Ne vem. Pomoje jih nihče ne zna Al se jih pa pač ne da tok ogret na tem avtu. Al je pa fizika v kurcu Ne vem... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Težko jih je ogret, če gre avto že na vstopu v ovinek rahlo počez, na izhodu pa sploh Citiraj Link to post
terga 402 Napisano October 20, 2015 Share Napisano October 20, 2015 Blaž, misliš v general settings? Tam sem vklopil ja.Matjaž, probal sem vklopit dev apps, ampak app-a še vedno ne vidim. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 21, 2015 Share Napisano October 21, 2015 Ta downshift protection me spravlja ob pamet. Se mi zdi, da je precej konzervativen. Ko bi se vsaj dalo izklopit ali pa vsaj nastavit. Prej nisme nikoli skuril mešine in sem si prav lepo pomagal pri bremzanju. Če se prav spomnem, da je tukaj že bilo govora o temu, samo nič ne najdem. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 21, 2015 Share Napisano October 21, 2015 Seveda jo nisi, ker špil to obupno simulira, če sploh. Sedaj ko je to varovanje itak več nima veze, razen pri vozilih brez te zaščite. Ne, mislim, da se tega ne da izklopiti, lahko da se motim. Meni osebno ne predstavlja prav nobene težave. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 21, 2015 Share Napisano October 21, 2015 Si mogu res pretiravat če si hotu uničit mašino, itak da je zdej dost bolš. Men je ubistvu všeč, ker mam dost majn blokiranja gum tak ko sem mel včas če sm slučajno prehitr šaltu al pa se zmotu. Tak da zadeva je super Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 21, 2015 Share Napisano October 21, 2015 (urejeno) V Zandy me se Huracanom heca v T2, ko grem iz 4. v 3., bi rad šel z večjimi obrati v 3. noter. Sedaj morem v 4. z zelo nizkimi obrati ali pa preveč bremzat, da me spusti v 3. Nikoli skuril mašine (niti v IR ne). Če sem hotel preprečit blokiranje gum sem fanj blipnil. Se bo treba prilagodit.... Uredil October 21, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano October 21, 2015 Share Napisano October 21, 2015 Jaz sem prej tudi bremzal z prestavljanjem v nižjo, oz sem šele sedaj ugotovil kako sem grdo vozil, preveč downshiftanja, s to blokado da se je navadim bom imel sigurno boljše čase in manj spinov ko nisi več tako skoncentriran... Je pa seveda odvisno od vsaga posameznika Citiraj Link to post
Recommended Posts