Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Sedaj sva z @Božo Fujs malo dirkala za šalo po šlajfi endurance in je bilo prav fino z Audijem GT3 se poditi po tej vijugasti zeleni kači ;) Končna hitrost tega avta je noro visoka,jaz z BMW Z 4 GT3 nisem na šlajfi nikoli dosegel 300 KM/h,z tem avtom pa na oni ravnini z lahkoto. Torej so res nore razlike v končni hitrosti. Prav tako tudi v pospeških. Ne vem,če je v realnosti takšna razlika?!

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

:) Hehe. Samo to je bolj mit kot resnica se mi zdi. Folk ne nastavi FFB po navodilih, ki so prilozena. Meni dela odlično z G27. Nič ne trese, se pa čuti vsak premik dosti bolj kot pri nekem GT3 avtu. To je res.

Saj, zato bodo dal limit na 100% ffb, ker pri nekaterih avtih kr poči, če greš na rob vozišča. Pa sem probal vse živo, če pa znižam vse pa še filter pa nule nastavim, pol boljš da iz štekera potegnem.... Recimo na nurburg in tista neka formula meni na določenih odsekih hoče raztrgat volan, na drugih prograh in avti pa ni problema.

Sedaj sva z @Božo Fujs malo dirkala za šalo po šlajfi endurance in je bilo prav fino z Audijem GT3 se poditi po tej vijugasti zeleni kači ;) Končna hitrost tega avta je noro visoka,jaz z BMW Z 4 GT3 nisem na šlajfi nikoli dosegel 300 KM/h,z tem avtom pa na oni ravnini z lahkoto. Torej so res nore razlike v končni hitrosti. Prav tako tudi v pospeških. Ne vem,če je v realnosti takšna razlika?!

Jap, uživancija! [ok]  Že precej dolgo nisem vozil gt3 po zelenem peklu, tako da se lahko to naključno srečanje čimprej nenaključno ponovi, po možnosti z več vozniki :)

Jap, uživancija! [ok]  Že precej dolgo nisem vozil gt3 po zelenem peklu, tako da se lahko to naključno srečanje čimprej nenaključno ponovi, po možnosti z več vozniki :)

jst sm za :D