Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

1.3.2 
- Graphical fixes for Ferrari F40 (s3), BMW M4 and Akrapovic, Zonda R 
- Corrected SCG003 Fuel consumption 
- Fixed Dual Core CPU crashing due to non properly initialized threading using "Timer Process" 
- Fixed replay framerate wrong multiple of physic engine rate producing wrong speeds in replays 
- Fixed user force feedback capping the value to 100% on load 
- Fixed volume balance (exterior) for some cars 
- DX10.1 fixes are not also active for the ksEditor 
- Possible fix for colored spectators using new camera facing rendering 
- Performance improvement for camera facing spectators when reflections are active 
- Fixed Lotus 98T AI tyre strategy (choosing qualify tyres even for tracks that are too long for those)
- Added DRS zones to Nordschleife 
- Improved AI lines at Nordschleife 
- Slight improvement in AI race craft 
- Changed Led on Huracan GT3 
- Fixed DLC2 cars lap limit on quick races 
- replaced Lamborghini Logos

Ps: Meni shift/TAB ne preklopi v steam. V steamu imam enablan Overlay shortcut key, v igri pa tudi?

Uredil - mancSLO

Ma,  samo tole ščitenje nemjalnika mi bo pa živce požrl,  waaaa.  Kaj do kur..  so to no  vrinili,  pač,  če ne paziš ti gre menjalnik in pika,  ne pa neka varovalka....  Ne vem,  a majo to tud realni avti,  meni gre na živce in sem počasnejši,  ker moram zdj vožnjo in stil spremenit.  

Sistem je narjen da ne moreš šaltat ko debil. Če šaltaš pravilno se ti take stvari ne dogajajo. Js sm mel mal težav, ker nism točn vedu zaka mi ne zagrabi kdaj, pol pa preberem da so dodal na tistih avtih ko majo zaščito v RL in sm si reku kul in zdej pomoje hitreje vozim, ker se manjkrat zabremzam na obrate.

Ja,  no jst am pač zaviral tudi z motorjem,  pač pri več obratih,  bo pa treba to pozabit in presedlati na nov sistem.  Saj mi je ob koncu dirke v Barci šlo že ok,  tako da bo počasi. 

Mitja,  računam na to:-)