Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Naj mi kdo prosim razloži ka jej ta nastavitev ?!?!:

Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer Effect

Probal RUFa 12RT. Čist drugače se pelje kot v IR. V IR je nujno blipanje za downshift. V IR ta zavrti kot bi mignil, če tega ne narediš pravilno. V AC understeera za znoret v priemrjavi z IR. Kaj se vam zdi ? Kdo probal ?

Jaz že od nekdaj blipam na downshiftih. iRacingovega se ne spomnem. Vsaj AWDja ne. Kar se pa tiče navadnega, je pa zelo zabaven ko izklopiš TC.

To tudi mene zanima,ker nima  vsak i7 zlate krone ;)  

4710hq pa gtx850m. Znižan anti-aliasing pa reflectioni za 60fps na 1920x1200. cpu gre do 90, gpu do 75. Obratno kot v drugih špilih

Aha,to je laptop. Torej temperature procesorja so definitivno prevelike in tu ni kriva igra ampak preslabo zračenje,nesnaga,stara termalna pasta,...pač ohišje laptopa ni namenjeno za neko hudo obremenjevanje,sploh pa ne za igranje simulacij,kot je AC,ker je za računanje fizike procesor ful obremenjen. Kar se tiče procesorja niti ni tako slab,pravzaprav je kar dober procesor za laptop. Kar pa se tiče grafične kartice pa itak ni za pričakovati nekih hudih performansev,oz je zelo podhranjena. Kakšna GTX 960M bi bila že malenkost boljša. 

1.3.1
- Possible fix for DX 10.1 video cards crashing
- DLC2 - Improved lowpass filter for Audi R8 LMS Ultra exterior sound
- DLC2 - Fine tuned some coast crossfades for Lamborghini Huracan and Ford GT-40
- G27 leds now turn off when exiting the simulation
- Now includes correct Linux acServer
- Fixed Nissan GT-R NISMO front suspension to correct damage under full lock.
- Fixed Audi R8 LMS Ultra ABS level 7 value typo.
- Fixed GT40 rear camber setup value range mismatch. 
- Fixed GT40 dampers setting numbering
- Fixed rear ride height evaluation only using left tyre pressure instead of both
- There was a problem with the shipment of the Ferrari 458 S3 trofeo tyres. We have now put them back in your pitbox setup choices.
- Fixed Tatuus F.Abarth rear wing CL and CD typos
- Added car model name to the "User Gain" Force Feedback message

Sam sicer ne uporabljam teh zadev,ker itak na volanu čutim kdaj je obraba že prevelika in je potrebno v bokse po nove pnevmatike. Tukaj sem našel  dva,ki tudi prikazujeta temperaturo pnevmatik,kako pa delujeta pa ne vem: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/mini-apps-v5-1-statsbar-plus-v6-4.1018/ , http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/z1-dashboard-software.6705/ 

Uredil - silicijeva dolina

Audi GT3 SEKA, ne me jeb. kakšen avto je to. Boljše od vseh dosedanjih gt3-jevcev. Sem se malce podil po Barceloni, zakon proga, ni čudno da ne No1. za F1 teste.

Je pa res, da še sploh nisem probal Lambota gt3 (bom že še, ko bo prilika ;) ).

Uredil - Mitja Bonča

a je to normalno, ce imas pred ovinkom prevec obratov, da ti pod nobenim pogojem ne pusti saltat v nizjo vec brzin na enkrat...probal z M4 in R8 Gt3...pa ne jebe, ce ne zmanjsam obratov?

Uredil - AliBuggy