Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Neko centriranje volana skoz čutm, zlo krneki. 
Kje je fora nastavitve za drugačen understeer??
Kje je fora da se ne sme overrevat  na downshiftu?? Zakaj niso mogl to dati tako kot tcs, da se loh izklop?
Lučke na g27 so fajn, a zdj se jih ne da izklopt, al pa vsej jz nism najdu..
64bit pa multithreading ni spremenu ničesar. vse se greje pa šteka, kt prej

Neko centriranje volana skoz čutm, zlo krneki. 
Kje je fora nastavitve za drugačen understeer??
Kje je fora da se ne sme overrevat  na downshiftu?? Zakaj niso mogl to dati tako kot tcs, da se loh izklop?
Lučke na g27 so fajn, a zdj se jih ne da izklopt, al pa vsej jz nism najdu..
64bit pa multithreading ni spremenu ničesar. vse se greje pa šteka, kt prej

kake nastavitve za drugačen understeer, kaj te pere?
fora je, da imajo to tudi pravi avti in se ne da izklopit.

No shit, da ti ni pomagalo, če ti procesor ni bottleneckal prej. Znižej nastavitve al pa zamenjaj tisti krompir na tvoji mizi.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Ok lej. Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer Effect. Ni neki zlo natančno, al pa je, kaj pa vem. Sam kje je fora da se dodajo take nastavitve? Nej nardijo tko kt more bit, za vsak avto posebi.
Bol me mot to centriranje. Recmo spustiš volan na nordschleifu in ti ga scentrira. (valda nimam ukloplen v profilerju centriranja).Umes pa letiš čez kucle, nagnjene leve desne ovinke, volan pa še zmer prmer.
Razumem da ti avto ne pusti šiftat čez limiter, sam recmo v m4 da šaltaš iz 3->2 nisi niti bliz limiterja pa kr ne gre. Lih tko abs, esp pa tcs ne morš izklopt na vseh avtih irl, v špilu pa lah. Lih smisu tega je da ne zašaltaš prezgodi in men je to zabavn.  Pa vsej ne-cestne avte bi lah pustil pr meru s tem.

Nevem od kje ti take ideje o mojem kompu. Nek krompir tuki prodajaš, dobr zate če ti dela bp, zato pa ni treba da druge zaničuješ če nemorjo maxat špila. i7 z 8 threadi pa gre 90 stopinj, medtem ko grafična pavzira. Lah bi se kej izboljšal, če že oglašujejo multithreading.  

Uredil - 123

Ok lej. Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer Effect. Ni neki zlo natančno, al pa je, kaj pa vem. Sam kje je fora da se dodajo take nastavitve? Nej nardijo tko kt more bit, za vsak avto posebi.
Bol me mot to centriranje. Recmo spustiš volan na nordschleifu in ti ga scentrira. (valda nimam ukloplen v profilerju centriranja).Umes pa letiš čez kucle, nagnjene leve desne ovinke, volan pa še zmer prmer.
Razumem da ti avto ne pusti šiftat čez limiter, sam recmo v m4 da šaltaš iz 3->2 nisi niti bliz limiterja pa kr ne gre. Lih tko abs, esp pa tcs ne morš izklopt na vseh avtih irl, v špilu pa lah. Lih smisu tega je da ne zašaltaš prezgodi in men je to zabavn.  Pa vsej ne-cestne avte bi lah pustil pr meru s tem.

Nevem od kje ti take ideje o mojem kompu. Nek krompir tuki prodajaš, dobr zate če ti dela bp, zato pa ni treba da druge zaničuješ če nemorjo maxat špila. i7 z 8 threadi pa gre 90 stopinj, medtem ko grafična pavzira. Lah bi se kej izboljšal, če že oglašujejo multithreading.  

pa sej tud jst ne morem maxirat, ampak se zato ne pritožujem... Mimogrede, kak i7 in kaka grafična?

Naj mi kdo prosim razloži ka jej ta nastavitev ?!?!:

Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer Effect

Probal RUFa 12RT. Čist drugače se pelje kot v IR. V IR je nujno blipanje za downshift. V IR ta zavrti kot bi mignil, če tega ne narediš pravilno. V AC understeera za znoret v priemrjavi z IR. Kaj se vam zdi ? Kdo probal ?

To tudi mene zanima,ker nima  vsak i7 zlate krone ;)  

4710hq pa gtx850m. Znižan anti-aliasing pa reflectioni za 60fps na 1920x1200. cpu gre do 90, gpu do 75. Obratno kot v drugih špilih

Naj mi kdo prosim razloži ka jej ta nastavitev ?!?!:

Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer Effect

Probal RUFa 12RT. Čist drugače se pelje kot v IR. V IR je nujno blipanje za downshift. V IR ta zavrti kot bi mignil, če tega ne narediš pravilno. V AC understeera za znoret v priemrjavi z IR. Kaj se vam zdi ? Kdo probal ?

Neko stopnico dobis v ffb. Ko greš čez to točko(preveč zavijš) v understeeru ti popusti ffb. 

Dečki meni v verziji 1.3.1 ne dela več volan ?!??!

Ma kdo kakšno idejo ali delam nekaj narobe.

V nastavitvah mi zazna volan, sliderji se premikajo.

Ko pa grem na bilokero progo s bilokerim avtom pa se ne zgodi nič... Niti gumbi za šaltat ne delajo, niti pedal, niti volan...