silicijeva dolina 1 254 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Moj primer: Barcelona GP mod-ana proga (ki je skoraj na last podobna tej lasersko skenirani) in BMW Z4 GT3 sem imel čas 1:46,sedaj pa 1:50(šlo še bo ziher bolje,ampak sem odpeljal danes cca 30 krogov). Torej jaz razlike opazim. Citiraj Link to post
123 91 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Neko centriranje volana skoz čutm, zlo krneki. Kje je fora nastavitve za drugačen understeer??Kje je fora da se ne sme overrevat na downshiftu?? Zakaj niso mogl to dati tako kot tcs, da se loh izklop?Lučke na g27 so fajn, a zdj se jih ne da izklopt, al pa vsej jz nism najdu..64bit pa multithreading ni spremenu ničesar. vse se greje pa šteka, kt prej Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Neko centriranje volana skoz čutm, zlo krneki. Kje je fora nastavitve za drugačen understeer??Kje je fora da se ne sme overrevat na downshiftu?? Zakaj niso mogl to dati tako kot tcs, da se loh izklop?Lučke na g27 so fajn, a zdj se jih ne da izklopt, al pa vsej jz nism najdu..64bit pa multithreading ni spremenu ničesar. vse se greje pa šteka, kt prej kake nastavitve za drugačen understeer, kaj te pere?fora je, da imajo to tudi pravi avti in se ne da izklopit.No shit, da ti ni pomagalo, če ti procesor ni bottleneckal prej. Znižej nastavitve al pa zamenjaj tisti krompir na tvoji mizi. 1 1 Citiraj Link to post
123 91 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 (urejeno) Ok lej. Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer Effect. Ni neki zlo natančno, al pa je, kaj pa vem. Sam kje je fora da se dodajo take nastavitve? Nej nardijo tko kt more bit, za vsak avto posebi.Bol me mot to centriranje. Recmo spustiš volan na nordschleifu in ti ga scentrira. (valda nimam ukloplen v profilerju centriranja).Umes pa letiš čez kucle, nagnjene leve desne ovinke, volan pa še zmer prmer.Razumem da ti avto ne pusti šiftat čez limiter, sam recmo v m4 da šaltaš iz 3->2 nisi niti bliz limiterja pa kr ne gre. Lih tko abs, esp pa tcs ne morš izklopt na vseh avtih irl, v špilu pa lah. Lih smisu tega je da ne zašaltaš prezgodi in men je to zabavn. Pa vsej ne-cestne avte bi lah pustil pr meru s tem.Nevem od kje ti take ideje o mojem kompu. Nek krompir tuki prodajaš, dobr zate če ti dela bp, zato pa ni treba da druge zaničuješ če nemorjo maxat špila. i7 z 8 threadi pa gre 90 stopinj, medtem ko grafična pavzira. Lah bi se kej izboljšal, če že oglašujejo multithreading. Uredil October 8, 2015 - 123 2 Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Ok lej. Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer Effect. Ni neki zlo natančno, al pa je, kaj pa vem. Sam kje je fora da se dodajo take nastavitve? Nej nardijo tko kt more bit, za vsak avto posebi.Bol me mot to centriranje. Recmo spustiš volan na nordschleifu in ti ga scentrira. (valda nimam ukloplen v profilerju centriranja).Umes pa letiš čez kucle, nagnjene leve desne ovinke, volan pa še zmer prmer.Razumem da ti avto ne pusti šiftat čez limiter, sam recmo v m4 da šaltaš iz 3->2 nisi niti bliz limiterja pa kr ne gre. Lih tko abs, esp pa tcs ne morš izklopt na vseh avtih irl, v špilu pa lah. Lih smisu tega je da ne zašaltaš prezgodi in men je to zabavn. Pa vsej ne-cestne avte bi lah pustil pr meru s tem.Nevem od kje ti take ideje o mojem kompu. Nek krompir tuki prodajaš, dobr zate če ti dela bp, zato pa ni treba da druge zaničuješ če nemorjo maxat špila. i7 z 8 threadi pa gre 90 stopinj, medtem ko grafična pavzira. Lah bi se kej izboljšal, če že oglašujejo multithreading. pa sej tud jst ne morem maxirat, ampak se zato ne pritožujem... Mimogrede, kak i7 in kaka grafična? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 To tudi mene zanima,ker nima vsak i7 zlate krone Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Brrrrrrmmmm brrrrrrmmmm --> GT40 na šlajfi noro Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Naj mi kdo prosim razloži ka jej ta nastavitev ?!?!:Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer EffectProbal RUFa 12RT. Čist drugače se pelje kot v IR. V IR je nujno blipanje za downshift. V IR ta zavrti kot bi mignil, če tega ne narediš pravilno. V AC understeera za znoret v priemrjavi z IR. Kaj se vam zdi ? Kdo probal ? Citiraj Link to post
123 91 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 To tudi mene zanima,ker nima vsak i7 zlate krone 4710hq pa gtx850m. Znižan anti-aliasing pa reflectioni za 60fps na 1920x1200. cpu gre do 90, gpu do 75. Obratno kot v drugih špilihNaj mi kdo prosim razloži ka jej ta nastavitev ?!?!:Options->Controls->Advanced->Enchanced Understeer EffectProbal RUFa 12RT. Čist drugače se pelje kot v IR. V IR je nujno blipanje za downshift. V IR ta zavrti kot bi mignil, če tega ne narediš pravilno. V AC understeera za znoret v priemrjavi z IR. Kaj se vam zdi ? Kdo probal ?Neko stopnico dobis v ffb. Ko greš čez to točko(preveč zavijš) v understeeru ti popusti ffb. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 PA sej to so imeli dobro poštimano že pred 1.3. Take low level nastavitve mi niso prevč všeč. Sploh take, ki vplivajo na fiziko. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Kaj so imeli? Jaz se ne spomnim da bi FFB popustil oz. volan ratal lahek ko je šel avto konkretno čez nos. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Understeer se je lepo čutil in zaznal na volanu. Vsaj pri meni z G27. Tudi pri tebi bi se moralo z G25. Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Dečki meni v verziji 1.3.1 ne dela več volan ?!??!Ma kdo kakšno idejo ali delam nekaj narobe.V nastavitvah mi zazna volan, sliderji se premikajo.Ko pa grem na bilokero progo s bilokerim avtom pa se ne zgodi nič... Niti gumbi za šaltat ne delajo, niti pedal, niti volan... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Resetiraj komp, izklopi in vklopi volan. Tudi meni je ze to hecal, v starejsi verziji Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Zanimivo , ce imam overclockan proc na 4.5 ghz mi fpsji padajo tud pod 40 , ce dam na stock , konstantno 70+ vse na max . Citiraj Link to post
Recommended Posts