Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Meni ni jasno kako preživijo s temi cenami.

Računajte človek-mesec stane 6000€+ bruto. Kje so še razne licenčnine in drugi stroški.

Me tudi zelo zanima kje mislijo s tem "butter smooth Force Feedback".

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

8 Eur, cel špil pa pride 30 dolarjev..... A se tole zajebavajo? Banda oderuška, da ne dodam še kaj, kar bi moralo biti že v originalu in v ZASTONJ upgrejdih. Najboljš, da začnejo tele packe kar po 20 ojrov colati. Saj vem, da ni obvezen dodatek, kupil ga bom tako ali tako, samo vseeno se počutim nategnjenega (predvsem ker je špil že verzija 1.3, pa je še vedno daleč od popolnosti.

LOL. Pejt se iRacing, pa se pol pritožuj.

Sem vedel, kak plaz bom sprožil z mojo kritiko :P Samo, meni so te updejti samoumevni, VSE TO bi moral že vsebovati špil ob izdaji, kajneda? Takrat so nam colali polno ceno, kot se spomnim, zadeva pa je bila na meji igralnosti. Sedaj jih pa hvalite in mazilite podplate, ko na par mesecev izdajajo patche, ki počasi flikajo njihovo nesposobnost ob izdaji igre.

Kar se plačljivega dodatka tiče je zame absolutno predrag. Za 7 avtomobilov in 1 progo dati 8 ojrov je zame nateg. Potem mora celotna verzija igre stati tam okoli 200 evrov?

Trenutno pa je cena špila sledeča:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-assetto-corsa-cd-key-compare-prices/

Vsaj upam, da bo online res perfekten s tem patchom.

Ne vem kako ti gledaš na vse, ampak ko so steam sale-i si dobil igro a 25€ z dlcjem vred. Za enkrat sem za ac zapravu samo 40€ pa imam lepih 500ur al tu nekje..tak da teh 8€ pač ni velik denarja, sploh če primerjaš z ostalimi, R3E, iracing, projectCARS..

To kakšno reakcijo si sprožil z tvojo izjavo sploh ni pomembno,ker je prav,da vsak pove svoje mnenje ;) Kar je nekomu poceni je lahko drugemu drago,sploh v zdajšnjih časih. Da se igra po izidu krpa z popravki v smislu izboljševanja fizike vozil,krpanje bug-ov,kozmetičnih popravkih 2/3D modelov in ostalih stvari je vsekakor dobrodošlo in nuja,da se igra/simulacija kot je AC obdrži na rivalski sceni. Vedeti moramo,da ni enostavno prodreti v avto/moto sceno in pridobiti licence za vozila in tudi lasersko skeniranje prog je zelo draga zadeva. Da lahko pokrijejo vse stroške morajo(Kunos) nekako še posredno zaslužiti in to so v tem primeru DLC-ji. Prav je,da se ne pozabi,da nas je Kunos razveselil tudi z brezplačnim DLC-jem. Popravki bodo vedno zastonj,če pa boš želel voziti kakšen avto,ki se bo pojavil v plačljivem DLC-ju ga boš pač kupil. Cena se meni osebno sploh ne zdi zasoljena,ker pač vem,da,če že bom odštel teh 7,99€ bo vsaj vredno tega denarja,ker bo fizika vozil opravičila nakup,kar pa za neko modersko ekipo(URD),ki je dala na voljo plačljiv mod ne morem ravno trditi,da je zares vse tako kot mora biti. Mislim pa da bo na prvem Steam znižanju iger tudi DLC-jem padla cena in lahko takrat izkoristiš priliko za nakup. 

Ne vem kako ti gledaš na vse, ampak ko so steam sale-i si dobil igro a 25€ z dlcjem vred. Za enkrat sem za ac zapravu samo 40€ pa imam lepih 500ur al tu nekje..tak da teh 8€ pač ni velik denarja, sploh če primerjaš z ostalimi, R3E, iracing, projectCARS..

Pri PC-ju je tako,da ko izdajo popravek pa sledi miljon drugih napak :D 

Jaz bi rekel takole: dodatek je v primerjavi z celotnim špilom predrag, ampak vseeno ni nič (je skorajda zastonj). Je pa dobrodošlo, da bodo razvijalci dobili "nekaj" dodatnega denarja, samo bo to koristilo njim in tudi nam konec koncu.

Uredil - Mitja Bonča

Sem vedel, kak plaz bom sprožil z mojo kritiko :P Samo, meni so te updejti samoumevni, VSE TO bi moral že vsebovati špil ob izdaji, kajneda? Takrat so nam colali polno ceno, kot se spomnim, zadeva pa je bila na meji igralnosti. Sedaj jih pa hvalite in mazilite podplate, ko na par mesecev izdajajo patche, ki počasi flikajo njihovo nesposobnost ob izdaji igre.

Kar se plačljivega dodatka tiče je zame absolutno predrag. Za 7 avtomobilov in 1 progo dati 8 ojrov je zame nateg. Potem mora celotna verzija igre stati tam okoli 200 evrov?

Trenutno pa je cena špila sledeča:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-assetto-corsa-cd-key-compare-prices/

Vsaj upam, da bo online res perfekten s tem patchom.

Ne, cena je taka:
http://store.steampowered.com/app/244210/?snr=1_7_15__13

Sem ti že včeraj napisal, da je cena na enoto podobna originalu (45/55=0.8, 8/9=0.88, ===> celotna igrca bi stala okol 50-60€). Kar si ti linkal je 45% originalne cene, kar se ti prevede v 4,4€ za dlc. Se ti zdej zdi še predrago?

Mimogrede, špil je izšel z vsemi pritiklinami, ki so jih obljubili ob early accessu in še več. Nobenega niso nafukali, nafukal se je folk sam sebe, ker je čakal neki česar kunos enostavno niso nikoli rekeli, da bodo dali v igro. To kar bi moral špil vsebovati ob izdaji je odločitev developerja in ne kupcev. To da je bila zadeva na meji igralnosti je tudi kar neki. Organizacija lig je bila zelo težka, ampak multi kot tak je funkcioniral enako dobro, kot funkcionira zdej. Nobenega game breakerja v multiplayerju. Singleplayer je bil slab zarad umetne inteligence, to je pa tud to.

Aja, pa povej mi, kaj te pri online delu moti v sedanjem stanju.

V nobeni igri ni tekmovanje proti Ai nasprotniku popolno in zaradi mene ga sploh ne bi rabili implemintirati v igro. Online izkušnja je pomojem zelo dobra. Preseneča tudi postavitev serverja,ki je super narejen GUI,ki pa mu bodo še dodali nekaj novosti,kot so napisali.