silicijeva dolina 1 254 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Si javil problem na AC forumu? Citiraj Link to post
nepridiprav 0 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Kaj pravite na spremembe v občutku. kolega prav da ffb noče vozt naravnost, predvsem na fwd in awd Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 zdle bom spisal sm še počaku pa še enkrat preveru datoteke... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 (urejeno) Kaj pravite na spremembe v občutku. kolega prav da ffb noče vozt naravnost, predvsem na fwd in awdOsebno mi je dosti slabše, kot je bilo. Ogromno dead zone, čim gre avto naravnost je volan popolnoma mehak. FFB je komaj zaznaven in preden to moje roke začutijo je prepozno. Na "min force" so po občutkih tudi nekaj delali, kar mi sploh ni všeč.Sem preveru s FFB anti clip tool in dejansko je, kot bi znižali gain. Kljub temu, da sem ga nato prevej dvignil v nastavitvah še vedno to ni to. Vsaj meni. Uredil August 2, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
nepridiprav 0 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Kaj pravite na spremembe v občutku. kolega prav da ffb noče vozt naravnost, predvsem na fwd in awdOsebno mi je dosti slabše, kot je bilo. Ogromno dead zone, čim gre avto naravnost je volan popolnoma mehak. FFB je komaj zaznaven in preden to moje roke začutijo je prepozno. Na "min force" so po občutkih tudi nekaj delali, kar mi sploh ni všeč.mhm, premehak ffb, ko pojačaš pa se ne voz več naravnost. baje da so fiziko gum spreminjal Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 HA! Nod32 se je odloču d me ne bo sprašval po požarnem zidu, čeprov sm mu naročil nej me varko k varko xD ugl zadeva zdej dela Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Torej sedaj lahko igraš online? Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Jp fora je bla v temu d je Nod AC menu zaznal kot čist svoj program in ni upošteval, da igraš v svojem za katerga je kar sam od sebe določil, da ne gre čez firewall, sm pa to pogruntu čist po nesreč Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Po ogledu streama ki je potekal danes, naj bi verzija 1.3 bila kmalu na voljo, mogoče že v parih dneh. Največja sprememba bo sklopka, ki bo tokrat veliko bolj realistično simulirana, tako da upajmo da bo tale updejt kmalu na voljo 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano August 2, 2015 Share Napisano August 2, 2015 Tale novi Nissan Nismo je odklop. Zdaj sem bil na enem serverju, 6 nas je bilo v eni sekundi, nekje spredaj v svojem času pa Bas Bouma. Fak, saj so eni tle gor hitri, samo tale se mi zdi pa nadalien Skratka fer dirkanje, bile so poškodbe vključene, pa ni bilo nobenih nabijanj, do konca bitka in odšvicano 4 mesto Mene je update navdušil, net dela bolje, avti so fantastični, nova proga tudi, tako da komaj čakam da se dopustniki vrnejo tle gor in se spet udarimo Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 (urejeno) Katera proga in kakšne čase je delal?Tip je kar hiter, ampak sem ga že večkrat premagal, ko sva dirkala skupaj. Ni nepremagljiv. btw, kaj je s forumom, prva stran ne deluje, imam prav? Uredil August 3, 2015 - Mitja Bonča 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 @Mitja kaj ti ne dela? Opiši tukaj. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 Katera proga in kakšne čase je delal?Tip je kar hiter, ampak sem ga že večkrat premagal, ko sva dirkala skupaj. Ni nepremagljiv. btw, kaj je s forumom, prva stran ne deluje, imam prav?Katera proga in kakšne čase je delal?Tip je kar hiter, ampak sem ga že večkrat premagal, ko sva dirkala skupaj. Ni nepremagljiv. btw, kaj je s forumom, prva stran ne deluje, imam prav?Vozili smo se po novi progi, Zandvoort. Časi so bili pa med 1.47 in 1.48. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 Evo, podrl rekord na Zandvoortu z našimi BMW-ji In to v 6 krogih odkar sem se zapeljal na progo. Beat that Your turn Vračam rokavico, 12 krogov Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 3, 2015 Share Napisano August 3, 2015 Evo, podrl rekord na Zandvoortu z našimi BMW-ji In to v 6 krogih odkar sem se zapeljal na progo. Beat that Your turn Vračam rokavico, 12 krogov Your turn Citiraj Link to post
Recommended Posts