Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

AC je polizdelek(če sploh) in vse kaže da bo tako tudi ostalo. Meni je škoda, da nas ja v Slo tko malo za sim racing, da mormo vsi eno igro špilat, če hočemo poln grid met. Sam AC nebi vozil sploh, če nebi blo zarad želje da vozimo mi skupej...

In zarad mene lohk nametajo še 1000 običnih avtov not, isti drek. Če bi bil mizar, bi še zmerej komot na eni roki naštel avte, ki so mi dobri za vozit :D

Uredil - daks
  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Kaj pa Vam(a) ni všeč? Online izkušnja? Mogoče,da ni spremenljivega vremena,dnevno nočnih ciklov?

Meni osebno so avti fantastični. Dobra fizika,čudovito modelirani. Prav tako so fascinantne proge oz.dirkališča. Kaj češ več kot lasersko skenirano dirkališče? Me pa moti tisto,kar sem zgoraj napisal. Morda in le morda smo postali preveč zahtevni. Nikakor ne bomo dobili izdelka,ki bi združeval grafiko p.CARS,fiziko koles,spreminjajoče se vreme in sušenje ceste iz rF2, online izkušnjo iz iRacing-a. To se še lep čas ne bo zgodilo(vsaj videti ni da bi se prav kmalu). Vsakomur svoje bi rekel jaz.

Uredil - silicijeva dolina

Kaj pa Vam(a) ni všeč? Online izkušnja? Mogoče,da ni spremenljivega vremena,dnevno nočnih ciklov?

Je blo vse že prevečkrat napisano.. manjkajo osnove, ki v SIMULACIJI ne smejo manjkat.

Se popolnoma strinjam z MM. Po eni strani kar se tiče vožnje na momente top, manjka pa še ogromno da bi v celoti bilo TOP. Je res, da kolko čas dopušča odigram le še AC online kakšno dirko, ostalo RF2..in ostalo pa mi kr mine....Kje so časi ko smo cele večere divjali eno in isto progo, nastavljali avtomobile, menjavali setupe itd....enostavno več ni tega vzdušja.

Torej smo ob "poplavi" vseh teh "simulacij" postali igralci preveč zahtevni? Itak,da je denar vedno glavni igralec,ampak nekako tega pri Kunosu nisem tako občutil,kot sem to občutil pri SMS-u. Me pa zanima kaj bodo porihtali v novem popravku,razen tega,da dobimo nove avte in dirkališče.

Mi gremo z zahtevami v prihodnost, uni pa z denarjem v žep. Smo leta 2015, lahko bi nardil killer sim, iRacing je kot celovit paket svetlobna leta pred vsemi. Ostali pa pač bluzijo kakor vejo in znajo... RRE ima tist njihov biznis model, AC oh in sploh fiziko in eksotične avte, pCars ima vreme, rf2 dinamične gume in podlago in tako dalje. Nobenpa ne nardi neki uredu in konkretno, ni favorita ker se mnenja razlikujejo. Pač se obesejo na eno funkcijo, ki pritegne narod, poberejo dnar in to je to.

Kaj je že bilo narobe z netKar pro,da se ni prijel? Ko sem ga vozil me je prevzela fizika avtomobilov,dežne razmere. Igra je super igralcev pa nikjer,pa čeprav igra stane par €. Še dan danes jo furam offline,ker mi je nekako všeč vozni model.