daks 193 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 (urejeno) AC je polizdelek(če sploh) in vse kaže da bo tako tudi ostalo. Meni je škoda, da nas ja v Slo tko malo za sim racing, da mormo vsi eno igro špilat, če hočemo poln grid met. Sam AC nebi vozil sploh, če nebi blo zarad želje da vozimo mi skupej... In zarad mene lohk nametajo še 1000 običnih avtov not, isti drek. Če bi bil mizar, bi še zmerej komot na eni roki naštel avte, ki so mi dobri za vozit Uredil July 7, 2015 - daks Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 (urejeno) Kaj pa Vam(a) ni všeč? Online izkušnja? Mogoče,da ni spremenljivega vremena,dnevno nočnih ciklov? Meni osebno so avti fantastični. Dobra fizika,čudovito modelirani. Prav tako so fascinantne proge oz.dirkališča. Kaj češ več kot lasersko skenirano dirkališče? Me pa moti tisto,kar sem zgoraj napisal. Morda in le morda smo postali preveč zahtevni. Nikakor ne bomo dobili izdelka,ki bi združeval grafiko p.CARS,fiziko koles,spreminjajoče se vreme in sušenje ceste iz rF2, online izkušnjo iz iRacing-a. To se še lep čas ne bo zgodilo(vsaj videti ni da bi se prav kmalu). Vsakomur svoje bi rekel jaz. Uredil July 7, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 Kaj pa Vam(a) ni všeč? Online izkušnja? Mogoče,da ni spremenljivega vremena,dnevno nočnih ciklov? Je blo vse že prevečkrat napisano.. manjkajo osnove, ki v SIMULACIJI ne smejo manjkat. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 Preberi si moj zgornji popravek komentarja:D Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 A postanki v sigle playerju že delajo? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 V zadnjem popravku ni bilo nič omenjeno,sprobal pa nisem. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 Pri meni ni ene velike stvari, ki bi manjkala ali kvarila celotno izkusnjo, ampak so tiste malenkosti, ki na koncu vseeno pustijo grenak priokus... 1 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 Se popolnoma strinjam z MM. Po eni strani kar se tiče vožnje na momente top, manjka pa še ogromno da bi v celoti bilo TOP. Je res, da kolko čas dopušča odigram le še AC online kakšno dirko, ostalo RF2..in ostalo pa mi kr mine....Kje so časi ko smo cele večere divjali eno in isto progo, nastavljali avtomobile, menjavali setupe itd....enostavno več ni tega vzdušja. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 Morda zaradi tega,ker je ta trg iger postal nasičen,mi pa venomer bolj zakomplicirani.Morda tudi zaradi tega,ker je vedno več early sranja,beta newer dokončanih iger in,ker jim je važen samo zaslužek. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 Seveda, ker je Simbinu v času Race07 bilo pomembno kaj drugega... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 8, 2015 Share Napisano July 8, 2015 Torej smo ob "poplavi" vseh teh "simulacij" postali igralci preveč zahtevni? Itak,da je denar vedno glavni igralec,ampak nekako tega pri Kunosu nisem tako občutil,kot sem to občutil pri SMS-u. Me pa zanima kaj bodo porihtali v novem popravku,razen tega,da dobimo nove avte in dirkališče. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano July 8, 2015 Share Napisano July 8, 2015 Mi gremo z zahtevami v prihodnost, uni pa z denarjem v žep. Smo leta 2015, lahko bi nardil killer sim, iRacing je kot celovit paket svetlobna leta pred vsemi. Ostali pa pač bluzijo kakor vejo in znajo... RRE ima tist njihov biznis model, AC oh in sploh fiziko in eksotične avte, pCars ima vreme, rf2 dinamične gume in podlago in tako dalje. Nobenpa ne nardi neki uredu in konkretno, ni favorita ker se mnenja razlikujejo. Pač se obesejo na eno funkcijo, ki pritegne narod, poberejo dnar in to je to. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 8, 2015 Share Napisano July 8, 2015 Kaj je že bilo narobe z netKar pro,da se ni prijel? Ko sem ga vozil me je prevzela fizika avtomobilov,dežne razmere. Igra je super igralcev pa nikjer,pa čeprav igra stane par €. Še dan danes jo furam offline,ker mi je nekako všeč vozni model. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano July 8, 2015 Share Napisano July 8, 2015 A ni netkar pršu vn med race in race07 oz tam okol? Kah da je to odgovor. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 8, 2015 Share Napisano July 8, 2015 Zelo velika razlika med tema dvema NetKar prava simulacija,Race nekaj vzmes pa vseeno privabila več igralcev. Ne vem v čem je bila fora. Citiraj Link to post
Recommended Posts