skopusnik 1 374 Napisano June 18, 2015 Share Napisano June 18, 2015 O 5-6 letnikih govori 15 letnik... Citiraj Link to post
terga 402 Napisano June 18, 2015 Share Napisano June 18, 2015 (urejeno) O 15 letnikih pa (predvidevam) 25 letnik A je vazno? Sej ma prav. Uredil June 18, 2015 - terga Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano June 18, 2015 Share Napisano June 18, 2015 (urejeno) Kaj je Miha, a ti je ušeč gtr? Uredil June 18, 2015 - sarabwt Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 18, 2015 Share Napisano June 18, 2015 Clio jajca je sveti avto Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 18, 2015 Share Napisano June 18, 2015 Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde Audi Sport Quattro Lamborghini Miura Nissan Nismo GT-R Toyota GT-86 Circuit of Zandvoort Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 18, 2015 Share Napisano June 18, 2015 (urejeno) Audi Sport Quattro in Zandvoort - pa to je že samo po sebi dreampack jbt Uredil June 18, 2015 - 57X Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 22, 2015 Share Napisano June 22, 2015 Audi sport quattro iz pod rok moderjev v AC bonus DLC (to,da bo ta avto v DLC-ju sem vedel,nisem pa vedel,da bo ta,ki so ga moderji naredili ). Me zanima,če jim Kunos plača za te mode? Po mojem ja,kaj pa vi menite? http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/audi-sport-quattro-going-official.4937/ Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 22, 2015 Share Napisano June 22, 2015 Ja, jim plača. Je povedal že modder od Shelby in Miure ... Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano June 22, 2015 Share Napisano June 22, 2015 Jaz imam Miuro od modderjev že nekaj časa naloženo in je res dobro narejena. Bom ju pa primerjal, ker me znaima, če za DLC mod še kaj popravijo. Mogoče jim Konos pomaga še kaj fiziko izboljšat. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 (urejeno) Dejte mi nekaj povedat. Kako lahko nekdo "naredi" avto. Kako upošteva vse te detalje, saj nima podatkov, da bi jih. Tudi če avto doma razstavi v garaži mu nič ne pomaga, saj nima raznoraznih specifikacij ali pa meritev. Pri IR denimo simulirajo celo kako disk segreva gumo ob bremzanju, torzijo šasije in kopico ostalih detaljev.... Damage model je tudi spiljen in se avto povsem drugače obnaša glede na to kaj poškoduješ. Pol je tle še model motorja, bremz,... Torej, kako ima lahko zuanji modder dostop do tega ? Slisi se kot bi moj 9. letni sin naredil model iz lego technic in to razglasil za simulacijo. Uredil June 23, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Nima. Ugiba in dela nekaj po občutku ... Tako kot tudi Kunos za večino dirkalnikov. Definitivno nimajo čisto vseh podatkov, ki bi jih potrebovali za popolno simuliranje vsega. Konec koncev tudi pri iR nimajo vsega - imajo pa zelo veliko oz. več kot ostali. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Po moje imajo pri IR skoraj vse. Sej plačajo licenco. Oz. pod NDA odkupijo podatke. Neki sva se dogovarjala za David Tuckerjem, možem, ki skrbi za FFB pri IR. Recimo simulirajo navor na volanski letvi. Oz. ne, napaka. Ne simulirajo, oni modelirajo na podlagi meritev in podatkov. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Ka jim nuca, vozi se še vedno slabše kot assetto. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Eh, iRacing je še vedno par nivojev nad Assetto Corsa... Če ne bi bil tako drag, bi bil veliko bolj popularen tudi na našem portalu. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 (urejeno) Jaz tudi mislim, da je tako. Škoda, ker je tako drago. Zdaj imajo akcijo letne članarine za 49$, vendar moraš na začetku skoraj vsako sezono dokupit nekaj stez. Za končat novo sezono morem denimo v global challange dokupit 7 stez po 11$ do 14$. No way. Bom malo kombiniral to sezono. Serverji so skozi polni. Včerja zvečer smo 2x zapored zapolnili 4 gride v seriji kjer tekmujem. Etika dirkačev je vrhunska. Skozi izboljšujejo zadevo. Prejšni teden so za novo sezono dali nov model gum, posodobljeno torzijo šasije, dynamic weather in s tem dynamic grip (ne pa zgolj linearno naraščujoč kot pri AC). Grafiko skozi izboljšujejo in ob pravih AA nastavitvah je meni boljša od AC denimo. Subjektivna zadeva sicer. Včeraj so poslai ven anketo. Zgleda, da pripravljajo karting ali/in really sceno. Na vidiku je tudi nov vizualni damage model, kar pomeni, da bodo na stezi ležali kosi pleha. Stolčeni avti so že sedaj. Tudi deževalo bo zgleda kmalu. Je pa pri IR zelo odvisno od avta. Bti dober v mazdi je povsem nekaj drugaga kot biti dober v skippy ali pa RUF. Uredil June 23, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Recommended Posts