Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

ja cel spil je res poceni, se bolj se pa splaca cel pack z DLC jem vzet za 25€ ce spila se nimas...za samo eno progo in par avtov v DLC dat pa polovico igre je pa kraja IMHO

edit: vidim da so DLC iz prvotnih 15€ znizanih na 10€ pred dnevom na salesu, danes spustili ze na 7,5€....meh nacela mi ne dajo, da bi ga vseeno vzel :twisted:

edit2: sibek sem...mars nekam, sem ze nabavil DLC in to samo zaradi Alfic...Juniorco sem vedno hotel imet, se ko sem na pol gnilo Alfetto 1.6 letnik 78 (110KM dva dvojna frgazarja) vozu kot cupavi najstnik...155ko sem si hotel pa s prvim placam kupit...Alfo 4c bi pa zdej imel :|

Uredil - AliBuggy

Ola, pa smo tam... ja, proga je samo ena, ampak je dolga za 3-4 druge proge. Vključuje 3 layoute, in zraven dobiš 1/4 vseh avtov v igri. Se pravi, da ti ta dlc predstavlja ~33% cele igre. Cena je poštena in nikjer drugje ne bi dobil, kar dobiš tukaj tako poceni...

Awww yesss, najhitrejši avto na svetu pride v assetto corso :D Upam samo, da se niso s tem avtom kaj preveč zajebali, ker ga rešava samo nek magic 4 pogon, k ga še nissan ne razume :P

Uredil - sarabwt

Naj razložim moj "najhitrejši avto"... Najbrž vas večina ni na raznoraznih popularnih forumih in ne berete primerjav, kjer je GTR notr. Avto ma dosti fanboyev, ki trdijo, da je gtr najbolj hitr, ma boljši 4x4 ku vsi ostali avti, itd. Skratka najboljši avto na svetu. Kadar ga kater drug avto premaga na drag dirki, je voznik kriv in ne avto. GTR bo v AC prpelju dosti takih ljudi, ki ne vejo kaj govorijo (razpon starosti od 5-6 let). GTR bo razlog, da bojo ljudje kupili AC, tako kot je bila to P1 za dream pack :)