Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

@murn: dej neki naseki no...sej vidis da je GTA zamrl, 155 AR ki bi bila pomoje najbolj zanimiva sploh powohate ne...sam kurcev M235i, ker je na RD neka referenca..samo tam so itaq sami alieni...dej nekaj za navadne smrtnike...magar F40 brez vseh asistov pa da se jebemo mal okol?

Vsak posameznik lahko odpre temo za dirko, seveda se mora držat predpisanega izgleda da ni vse skropocano, pa lahko organizira po svoji želji. Če je problem s serverjem ga že postavimo če je dovolj ljudi.

AliBuggy, malo lepše se lahko obnašaš. M235i peljemo zato, ker smo organizirali prvenstvo in imamo tudi sponzorje. Kaj je na RD mene ne zanima, ker sem se za M235i odločil, še preden je bil DLC na voljo za download.

Ne rabiš se umikat, raje odpri podforum dirke, poglej nekaj zadnjih tem, da boš videl kako naj bo tema sestavljena in odpri temo za svojo dirko. Če sam ne znaš/ne moreš, se še z nekom zmeni za server in to je to. Pa primeren termin izberi.

Bomo organizirali nekaj ...

Napišite predloge kaj bi vozili

@murn: dej neki naseki no...sej vidis da je GTA zamrl, 155 AR ki bi bila pomoje najbolj zanimiva sploh powohate ne...sam kurcev M235i, ker je na RD neka referenca..samo tam so itaq sami alieni...dej nekaj za navadne smrtnike...magar F40 brez vseh asistov pa da se jebemo mal okol?

AliBuggy kot vidiš je Murn že naredil temo v kateri lahko izraziš željo in predloge. Pa malce le pazi na besednjak in se obnašaj svojim letom primerno,saj bo šlo,kajne?

Uredil - silicijeva dolina

Zastonj bo, noter bo pa:

Audi Quattro
Nissan GT-R NISMO
Alfa Romeo 4C Mito QV
Toyota GT86
??? avto (najbolj verjetne moznosti Lambo Miura, Corvette Z06 C7, Glickenhaus SGC003C, Mazda MX5,...)
Zandvoort proga

Uredil - ArYeS

alfo že mamo... nevem kdaj si ti nazadnje odpru AC ;P Z06 odpade in prav tako ne sanjat o mx-5. Pride ziher 003C in peti avto bo najbrž gallardo al pa countach

Uredil - sarabwt

AliBuggy kot vidiš je Murn že naredil temo v kateri lahko izraziš željo in predloge. Pa malce le pazi na besednjak in se obnašaj svojim letom primerno,saj bo šlo,kajne?

glej benji...ne vem kaksen fetis imas ponavljati ocitne stvari in se metat ven. Sem se za svoj besednjak in nerazumevanje ze skopusniku opravicil..rabis ti kaksen poseben tretma? Faceit: tudi tvoj nacin komunikacije mi gre nekam, kamor se muhe ne grejo, pa se nic ne obregam vate. Lahko bi celo reku, da mi tvoji pokroviteljski posti, ki veckrat nimajo s temo sploh nic ali pa je srz problema s tvojim prispevkom cisto faljen...pa tudi nic ne recem. Bi pricakoval vec funkcionalnega branja/razumevanja in dojemanja medvrsticnih metafor, od osebe tvojih let...nimas kej...sva nekompatibilna, pa se bova lepo pustila na miru...bo slo?

Ajde srecno....ko bo pa kaksen AC FUN server pripravljen (brez DLC) mi bos pa lahko dal kozjih molitvic brat na stezi, ce bos tako zelel :twisted:

...se umikam iz teme, da ne bom prevec nasvinjal...sporocilo/prosnja, ki sem jo zelel poslati, pa je bilo dosti jasna...za ene se prevec...pardon se enkrat  [ok] 

alfo že mamo... nevem kdaj si ti nazadnje odpru AC ;P Z06 odpade in prav tako ne sanjat o mx-5. Pride ziher 003C in peti avto bo najbrž gallardo al pa countach

Eh zmotil sem se.. Alfa Romeo bo Mito QV in ne 4C.

Za Z06.. gre v bistvu za C7 ki je napovedan že dolgo.

MX-5 je le rumor da mogoče bodo vzel od teh modderjev, kateri brez nobenega pomoje drugega razloga niso tko skrivnostni glede releasa ta mesec. Gallardo al Countach.. nevem.. rekli so da bodo Lamboti v Dream Packu, nevem zakaj bi to rekl zato da ga dajo pol v Bonus pack