Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Evo da ne bo samo 10fpsjev, to sem pogledal frejme samo v boksih. Zdle ko sem imel čas stestirat obe proge pod istimi pogoji, na štartni ravnini imata obe progi 130 frejmov, takoj po prvem ovinku bončina proga pade na 110-120 frejmov, medtem ko verzija ki je na desni strani poskoči na 140-150 frejmov in to na vseh odsekih brez frejm dropov. Ne napadam tvoje proge bonča, samo povem dejstva.

Seveda bom testiral tvojo končno verzijo in potem še enkrat primerjal. Ampak tudi če imaš na ozadju teksturo to ni tako moteče, čeprav če dobro pogledaš bi se tudi on lahko potrudil malo s tistimi robovi nasekanimi, ampak se ne opazi med samo vožnjo in ne med replayi če ne greš direkt gledat :D

Torej je vse kar je več kot 60 brez pomena za tvoj monitor. Nad 60Hz ne boš opazil razlike,ker je oko ne zazna,razen,če imaš ti poseben vid.

Ni res. Več kot maš FPS boljše je. Pri iRacingu naprimer se pozna 60 ali 120. Več kot je, boljše je.

Dobro, napišeš da kar je nad 60 ne bo opazil razlike, zdej praviš da bo opazil razlika 60-120, 120-200 pa ne. Zjasni se. Sicer pa, kakšne imate to monitorje? Jaz sem sicer vzel takega, ki ima po mnenju mnogih res dobro sliko (zaradi fotografij itd), ima pa tudi 60MHz se mi zdi.