Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Živjo!

Tukaj sem nov me pa zanima nekaj stvari...kaj moram dokupiti,da mi bo assetto corsa delala na multiplayer 20 avtomobilov......da ne bo tako prek..to štrikala

Moja konfig.plata m5a97 r 2.0,procesor fx 6300,4gb rama in grafična amd hd 7790 1gb-rama aja premišlujem,da bi mogoče spraskal za radeon r9 270x....ali ne vem ni glih neki $$$$ :|

Hvala...ja mal pa po mal taprvo bi menjal grafo...pol pa spet naprej na proc....če mi nebi že plata kaj bremzala...ma me kar mal mori ko pridem v špil pol pa te diapozitive gledam za hotlape mi pa ni tok

Plata te ne bo nič bremzala,ker te ne more,ker ima AM3+ podnožje in podpira vse boljše fx procesorje,ki so narejeni v 32 nano tehniki,prav tako podpira do 140 W procesorje,kar je super,ker si tako povečaš nabor procesorjev. Skratka plata ti lahko služi do njene britke smrti. Kar se procesorja tiče ti ne bo še lep čas bremzal iger,ker zelo malo iger (oz nobena) ne obremeni vseh 6 jeder tega procesorja. Torej procesor naj ostane. V tvoji konfiguraciji je trenutno edino ozko grlo grafična kartica in če si boš omislil recimo R9 serijo in recimo,ker si napisal,da bi rad kupil 270 boš z tem za polovico izboljšal igralsko izkušnjo,saj je ravno za toliko boljša od tvoje trenutne. Dodaš še morda 4GB sistemskega pomnilnika in že boš lahko igral AC proti 20 Ai. Morda boš moral malce zmanjšati detajle (namesto  Very High na High) in igra bo delovala tekoče in tudi grafika bo lepa,to ti garantiram,ker sem imel isto grafično kartico (R9270X 2GB) in ker imam še vedno isti procesor kot ga imaš ti. Za male pare se da marsikaj čarati ;)

System Requirements

• MINIMUM:
    • Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ 
    • Memory: 2 GB RAM 
    • Graphics: DirectX 10.1 (e.g. AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce GT 460) 
    • DirectX: Version 11 
    • Network: Broadband Internet connection 
    • Hard Drive: 15 GB available space 
    • Sound Card: Integrated
    •  
  • RECOMMENDED:
    • Processor: AMD Six-Core CPU, Intel Quad-Core CPU
    • Memory: 6 GB RAM 
    • Graphics: DirectX 11 (e.g. AMD Radeon 290x, Nvidia GeForce GTX 970) 
    • DirectX: Version 11 
    • Network: Broadband Internet connection 
    • Hard Drive: 30 GB available space 
    • Sound Card: Integrated
    •  

procesor zna zajebavat r9 290x oz 780/970 in več. Glede počasnega menjanja si pa zapomni, da je vedno bolje zamenjat na dosti boljše komponente, ker prideš na dolgi rok bolj poceni skoz :)

Hvala,vsem drugače imam nameščen 64;bitne Windows-e saj bi dodal še 4gb rama ampak bom prvo zamenjal grafo..pol rame...procesor je pa tko malenkost že naVit sem mu privoščil mugen 4 ..ventilacijo..Samo da bom lohka igral z 20.seTimi igralci...

• 2 weeks later...