Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Jaz mislim, da bodo vlagali v tisto, kar jim utegne prinesti denar in to zna biti precej oddaljeno od tega, kar dejansko, in če trenutno manjka. Če bodo ugotovili, da je (bluzim) velik potencial za igro v US trgu bodo šli delat US proge, avte, ipd pa če bo MP še tako slab.

Kaj pa vem. Skozi vlečem paralele z IR in tam je model tak, da $$$ non-stop kaplja, kar posledično omogča nadaljni razvoj ker naj bi vložki prinesli še več ali vsaj enako $$$. Nekako je krog zaključen.

Pri AC pa tega ne vidim in nekako vidim težave povezane s tem...

Slabe volje postajam, ker mi je od zadnjega updejta špil redno začel zmrzovat. Pred tem nikoli, sedaj pa skoraj vsakič Drugih sprememb na sistemu nisem delal. Dal sem že preveriti integrity of game pa ni nič našlo. Mater no, pa ne zdaj pred zadnjo dirko.....

Jaz sem imel tud ta problem in se probal vse tudi na novo win naložu zadnjič sem pa nastavil da mi trdi diski moje dva ssd diska ne zaspita kao na 600min in sedaj že 2 dni igram in za enkrat mi še ni lagnl... Probat ni greh :)

Slabe volje postajam, ker mi je od zadnjega updejta špil redno začel zmrzovat. Pred tem nikoli, sedaj pa skoraj vsakič Drugih sprememb na sistemu nisem delal. Dal sem že preveriti integrity of game pa ni nič našlo. Mater no, pa ne zdaj pred zadnjo dirko.....

Jaz sem imel tud ta problem in se probal vse tudi na novo win naložu zadnjič sem pa nastavil da mi trdi diski moje dva ssd diska ne zaspita kao na 600min in sedaj že 2 dni igram in za enkrat mi še ni lagnl... Probat ni greh :)

Zanimivo, nikoli ne bi pomislil na kaj takega. Pri SSDju izklop diska kar nastavi na "Nikoli" (drži puščico za dol), power plan pa na High Performance - to je priporočeno. 

Pa še glede zvoka vžiga ... očitno jim marsikaj ni tuje, tudi dež ne, a ga vseeno skoraj verjetno ne bomo nikoli videli :) Še vedno niso čisto prav zastavili modela/razvoja, saj kot je rekel MarkoP res rajši vlagajo € v avte in proge, kot pa v kader za razvoj, ne vem no ... ampak, ja lahko je govorit, ozadja pa žal ne poznamo.

Zanimivo, nikoli ne bi pomislil na kaj takega. Pri SSDju izklop diska kar nastavi na "Nikoli" (drži puščico za dol), power plan pa na High Performance - to je priporočeno. 

Kao nastavitev "Nikoli" v win 8 ne pomaga, tako sem bral zato tudi 600min ...

Men se zdi bolj pomembno kot vžig motorja popravit to, da majo motorji navor pri 0 obr/min  :shock: .

Navor pri 0 obr/min?? Misliš v "štangasu"? Avto pri 0 obr/min nima nič navora,ker takrat je ugasnjen.

Hvala za objasnitev.  [Joj]

Probaj ugasnit autoclutch in prešaltat v prvo brez sklopke. Obrati padejo na 0, motor pa še vedno vleče. Sej to sploh ni problem, me pa take šlamparije pri igrah motijo (ok, najbrž je to narejeno tako zaradi noobov, ki bi se spraševali zakaj se motor ugasne, ko dajo v 1.).

Danes zamenjal grafo na kompu za gtx 780. Res se pozna na igri, skor vse do konca razn reflekcij. Med online dirkami na štartu 100fpsjev in potem 140+, res super, vsi problemi ki sem jih imel s trganjem slike na 7950 so odšli, skratka najbolši nakup, sem jo dobil poceni rabljeno eno leto. Je pa malo glasnejša :D

To je zelo dober nakup. Glede glasnosti,katero firmo pa imaš? Nekatere imajo samo en ventilator(Nvidia) in je čipovje še dodatno pokrito z ohišjem. Pač snameš ohišje in hladilnik ter nabaviš ventilatorje in V-ram hladilnike. Najboljšo stock zračno hlajenje imajo od Asusa in Gigabyte proizvajalca,te grafikulje so ponavadi zelo tihe in tudi hladne. Lahko pa si omisliš vodno hlajenje.

Men se zdi bolj pomembno kot vžig motorja popravit to, da majo motorji navor pri 0 obr/min  :shock: .

Navor pri 0 obr/min?? Misliš v "štangasu"? Avto pri 0 obr/min nima nič navora,ker takrat je ugasnjen.

Hvala za objasnitev.  [Joj]

Probaj ugasnit autoclutch in prešaltat v prvo brez sklopke. Obrati padejo na 0, motor pa še vedno vleče. Sej to sploh ni problem, me pa take šlamparije pri igrah motijo (ok, najbrž je to narejeno tako zaradi noobov, ki bi se spraševali zakaj se motor ugasne, ko dajo v 1.).

Aha,nisem pomislil na to oz. iz tvojega prvega posta nisem razbral,da misliš to kar si sedaj napisal. Drugače imam jaz vedno izklopljeno avtomatsko sklopko. Ja,to funkcijo bi lahko definitivno vključili v to igro,sploh bi bilo super na štartu,če bi dal v prvo in prehitro spustil sklopko bi avto ugasnil. To se mi je nazadnje mislim,da zgodilo v simraceway,če se ne motim. Pa itak bi lahko dali možnost izklopa te funkcije,da ne bi motilo "noob-e" :D