Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Lahko porihtajo samo postavitev serverja, smo leta 2015, DOS je izumrl in vsi tekmeci imajo MP porihtan svetlobna leta boljše. Kje je menjava avtomobilov in prog direktno na serverju, kje je opcija, create server in nato vsak laik lahko sam kreira server s svojimi pogoji. Potem ostalo, predvsem nastavitve taktike, delujoči boksi...

Ostalo je ok:-)

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Ok, zdej sm vidu tvoj komentar na facebooku in je vredu, čisto ok, vse lepo in prav. Več kot je bilo odgovorov, slabše je blo. Kaj hočete vi doseč? Iz reverse grida je pršlo na cikel dneva/noči in dežja... Tema, ki so jo že tisočkrat povedali zakaj ne in je sprana do konca. Začelo se je vredu, proti koncu je pa delovalo sprano in dosadno... Zelo dober način, da te developer posluša -.-

No ko so objavl early access ni blo nič od tega kar si naštel naveden da bo v igri, tako da nasral nas glih niso oz. lagal. nam se sicer zdi logično vendar italjani majo svoje finte ;)

Ja.res nam niso lagali,ker to bi moralo biti samoumevno,ne pa,da jim mi pišemo že od samega začetka kaj bi morali narediti in sedaj,ko je verzija 1.1.4 še vedno ni porihtano. 

Slabe volje postajam, ker mi je od zadnjega updejta špil redno začel zmrzovat. Pred tem nikoli, sedaj pa skoraj vsakič Drugih sprememb na sistemu nisem delal. Dal sem že preveriti integrity of game pa ni nič našlo. Mater no, pa ne zdaj pred zadnjo dirko..... 

Meni pa gredo na jetra ti stali update, ki v bistvu ne popravijo nič. Če smo malce suhoparni, se od early accessa pa do danes ni kaj bistvenega spremenilo. Vse kar je ta špil za enkrat, je hotlapanje. MP še ni dodelan.

Če samo pogledam primer mene z netako dobrim netom, recimo (že spet), GPL sem igral na 33.6kB modemu!! Pa je zadeva delovala BOLJE kot danes. Vse te internetne nevšečnosti, bi morala koda "požreti", ker vsi vemo, da net ni kot LAN. Ampak tega AC ne zmore.

Miha, in je bilo cool na Grobniku? Imaš kakšno slikico tudi zame? Lahko mi pm.

Ko je ravno debata o stvareh, ki še manjkajo ... Je mogoče kdo, kdaj, kje zasledil zakaj ni zvokov vžiga motorja? Se jim zdi realno, da ko daš v "ler" in se avto prižge ali pa pritisneš gas in spelje? Res, da to ni ključnega pomena, ampak doda k realnosti ...

Kaj pa Steam Workshop ... že kar nekaj časa ni bilo govora o tem?

Tale AMG je brutalen, sem ga občudoval že na slikah z Geneve ...

Teh zvokov, animacij za prižiganje ni ker je večini nepomemben..men naprimer je vseen če si sam pržgem avto v boksih pa če je zvok za vžig, bi bilo lepo ampak me ne moti da ga ni, v netkarju so se baje ljudje pritoževal da je preveč zakompliciran sistem za vžig včasih in so izključl da je bolj prijazno za večjo množico