Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Še ni?! 1.14? Ok, hvala, odločil sem se da ne dam niti centa več za tole! Dejansko vsakič ko igram imam slabši občutek da je vse skupaj total sux, bistvenih sprememb ni, to kar pa spreminjajo pa tako skor nihče ne opazi, razen DLC ( novi avti in proge ), zaradi česar ni nič bolj zanimivo! Žal imam raje dobro dirko, spektakel, kot pa gledanje nekih replayev v različnih barvnih filtrih in nevem kaj. Da pa bom na šlajfi cajte nabijal pa ne dam 45€ ali več! 

AC pa tako v dosti folka sploh ne pozna, čudi me, da je tak uspeh na slo racingu, dejansko pa se po tolko govora in vsega okoli ne odvije niti ena poštena dirka! 

Zdej ko veš da je 32 bitna je kar slabši občutek??? igra je 32 bitna že od začetka in nate nima nekega vpliva. In vsakokrat ko igraš imaš mogoče slabši občutek, ampak igra se je dosti dosti izboljšala od 1.0... Optimizacije nisi opazil? Boljšega poškodbenega modela nisi opatil? Zastav nisi opazil? Totalk nisi opazil? Tweakanja fizik tudi ne??? Če ti dlc ni vreden 15€, pol pa kam drugam, kjer je bolje. Kaj pa naj spremenijo, do bo bolje?

Ne moti me v osnovi tale 32 bit, pač glede na verzijo 1.14 mam občutek da je vseskupaj v razvoju nekje 0.5 verzije. Zastave opazil, poškodbeni model recimo opazil, ampak saj brez tega se tako ne da dirkat in je to samo po sebi umevno ane? A zato rabimo čakanje do 2.0 verzije, da bom lahko šov normalno v bokse, organiziral taktiko?!  Na koliko dirkah sem bil? Hm...na eni tesni, žal me sezona na treh oz. petih dirkališčih z GT3 avti ne zanima ( sem v osnovi formulaš), prav tako da je dirka enkrat na dva meseca ne, ker se verjetno na dve dirki zaradi službe ne bom mogel udeležiti pa je tako že pol sezone mimo. Sem pa dosti na public  serverjih, do katerih zaradi časovnic najlažje dostopam, vendar naletiš na spodobno dirko 10 krogov zelo poredko. Lahko me spljuvate kolko hočete, sem sicer med starejšimi in izkušenimi v simracingu, vendar vse tole mislim da ne bo več pripeljalo do takšnih sezon in dirk ter vneme kot je bila za časa Rf1. Glede na proge, katere prav tako delujejo puste ( kljub lepi grafiki), kot da dejansko samo nekaj testiramo. Skratka....minilo me je vse....

ma ne potem pravit, da je vedno slabše... Multi ni ravno dirkaško naštelan, to je res, ampak, da se je ne da uživat, to ni res. Nevem, kaj imaš od dirke v public serverju... nikoli nisem in nikoli ne bom tega razumu. Imaš šanso it v čist boj 1v1 al pa nikoli speljat prvega ovinka.

PS: Lahko bi se ustvarila tema na forumu, kjer bi noter pisali kdaj je kdo fraj (v tem trenutku) in bi se lahko dali v TS al pa na Skype dobili server in malo podirkali med sabo :)

Pa sej jim ne boš reku nč, česar še ne vejo... Če mislite, da kunos ne ve, kaj fali njihovi igri se motite. Problem je obstoj studia in pa čas, ki ga majo za te funkcije razvit.

Še ni?! 1.14? Ok, hvala, odločil sem se da ne dam niti centa več za tole! Dejansko vsakič ko igram imam slabši občutek da je vse skupaj total sux, bistvenih sprememb ni, to kar pa spreminjajo pa tako skor nihče ne opazi, razen DLC ( novi avti in proge ), zaradi česar ni nič bolj zanimivo! Žal imam raje dobro dirko, spektakel, kot pa gledanje nekih replayev v različnih barvnih filtrih in nevem kaj. Da pa bom na šlajfi cajte nabijal pa ne dam 45€ ali več!

AC pa tako v dosti folka sploh ne pozna, čudi me, da je tak uspeh na slo racingu, dejansko pa se po tolko govora in vsega okoli ne odvije niti ena poštena dirka!

Ne?

Jaz skoraj vsak dan zvečer pošteno dirkam.

Eni ste res posrečeni...

ps: pridi danes na Grobnik, bomo tudi pošteno dirkali.