sennas 1 040 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Jaz mam 8.1 in vse deluje bp......ne vem kaj eni čarate to Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Jaz tega screen tearing-a ne opazim oz. ga ni in imam tudi radeonko. odvisno je kako imaš nastavljeno v options pod zavihkom grafične nastavitve. Vsak si mora za svojo grafikuljo prilagoditi nastavitve. Če je grafikulja podhranjena in,če jo po vrh vsega še ovira procesor,slab HDD,premalo rama,... potem prihaja do raznoraznih anomalij. Odvisno pa je tudi seveda od monitorja. Vklopi V sync in bi moralo odpraviti težavo. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Ali mogoče v prihodnosti tele kunosi razmišljajo o možnosti menjave avta, ko si enkrat že na serverju. Ker je skrajno trapasto, ko se sedaj vozi Nurburgring turist in je treba ven in not skakat, da zamenjaš avto. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Jaz mam 8.1 in vse deluje bp......ne vem kaj eni čarate to enako kot Andrej Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Moj windows 8.1 dela brezhibno je super operacijski sistem imam radeon hd7870 in intel i7 s 8giga rama ne nalagam brezveznih programov ker znam skrbeti za delovanje windowsa.... Vse dosedanje dirke v AC sem odvozil na high in povprečno vedno nad 100fps s 20timi avtomobili... Problem se je začel s tistim ponesreči beta 1.1 releasom pa neki ... od takrat mi preko al in multiplayerja deluje samo 20 procentov grafične kolikor sem brskal po forumu imajo tudi drugi težave in to brez rešitev... Vprašal tukaj če ima kdo še kakšno idejo ne pa da začnete se kregat o windovsih ki je čist falena tema Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Moj windows 8.1 dela brezhibno je super operacijski sistem imam radeon hd7870 in intel i7 s 8giga rama ne nalagam brezveznih programov ker znam skrbeti za delovanje windowsa.... Vse dosedanje dirke v AC sem odvozil na high in povprečno vedno nad 100fps s 20timi avtomobili... Problem se je začel s tistim ponesreči beta 1.1 releasom pa neki in od takrat mi preko mp im multiplayerja deluje samo 20 procentov grafične kolikor sem brskal po forumu imajo tudi drugi težave in to brez rešitev... Vprašal tukaj če ima kdo še kakšno idejo ne pa da začnete se kregat o windovsih ki je čist falena tema Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Domen,glede povedanega iz tvoje in druge strani ti priporočam samo Format:c. Pa brez zamere,format uzame :windowsi 15 min+ programi (2 uri) ti se pa že par dni tu pritužuješ. Jaz bi to po kratkem postopku 1 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Vem formatiran imam pa naloženo v 2h urah impak se mi res več ne lup to počet ker imam končno porihtan windows in vse deluje razn ACja.... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Kot sem že prej napisal OS nima veze z slabo igralno izkušnjo,to je 100%. Zanima me sledeče,imaš AV inštaliran in če je original? Ali je požarni zid vklopljen in če redno posodabljaš OS,AV oz se ti to avtomatsko. Ne boš verjel,na gladko delovanje igre lahko vpliva tudi nesnaga,kot je recimo kakšen trdovraten virus,ki lepo v ozadju čepi in ti jemlje grafične in CPU resurse,kar privede do slabega delovanja igre. Popravek 1.1 od Kunosa je igro popeljal kar se tiče Ai in 24 vozil na pisti do lepih in konstantnih fps-jev, v multiju pa itak,ker tam grafikulja in CPU ne rabita toliko dela,kot pa v dirki z Ai. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Probej vse na low settinge dat, če zadostuje, ob izidu naslednje verzije bo pa mogoče spet vse ok. Lohk da jest nikoli nobenih problemov nisem imel glih zato ker mam skos vse na low?? Bwo.. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Hmm... vem da ni AC, ampak jaz sem imel problem z pCARS. Prej je vse delalo okej, nastavitve skoraj high in 60+fps, potem pa kar naenkrat 25 fps. Znižal VSE na low, še vedno 25fps. Naredil reinstall, potem je bilo pa okej. Ampak če si že naredil to, ne vem kaj bi bilo Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Verjetno je tvoj problem grafična. Mogoče celo napajalnik. Imel sem AC na amd phenom in radeonu 5870, potem na 6970, 7950. sedaj pa na i5 in 290x, vedno je delalo skoraj brez problema, razen vmes je zvok hreščal en čas na enem updatu. Ob menjavi CPUja je zadeva postala perfektna =D Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 1.1.3 verzija je danes prišla. 50mb. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 1.1.3- Launcher default theme (online): added option to filter out servers that contain unavailable content- Launcher default theme: added option in Options > General to keep currently selected track conditions when changing game mode- Launcher: various stability fixes - Fixed some audio crash on unexpected values - Fixed C9 exterior backfires - Fixed C9 exterior attenuation distance - In game telemetry now works properly with track-config scenario - HDR app now correctly disable saving button for KS cars onboard exposure - New Fmod SDK project (added gear_grind and horn events) Obljubljenih templatov za DLC avte pa še vedno ni. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Lejte to zanimivo sceno Al in practise mode in gpu activity ... To je AC 100% Citiraj Link to post
Recommended Posts