Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Proti snoopyevi je res več gripa pa ožja cesta....no ja...snoopijeva ni bila slaba, je pa ta nekoliko boljša za furat! Škoda da niso dodali še kake krajše proge, tole postane po po urce testiranja dolgočasno, nobene dinamike pa tudi boji trajajo par ovinkov, pol pa nekdo kiksne! 

Proti snoopyevi je res več gripa pa ožja cesta....no ja...snoopijeva ni bila slaba, je pa ta nekoliko boljša za furat! Škoda da niso dodali še kake krajše proge, tole postane po po urce testiranja dolgočasno, nobene dinamike pa tudi boji trajajo par ovinkov, pol pa nekdo kiksne! 

Podpis. Iz dlc-ja so več ali manj zanimivi avti. Za mene seveda...

Evo,po 10 krogih na Turist so občutki izjemni.Bil sem na enem serverju in moram reči,da imaš res filing kot,da si tam. Vzel sem tistega BMW-ja racing in se svetovno pelje. Avti v tem DLC-ju so prav fantastični. Zelo dobro so porihtali ta špil,kapo dol. Tudi ta novi penalty sistem je super,varnostne zastave pa več kot dobrodošle. Zdaj vsaj veš,kje ti preti nevarnost,sploh na šlajfi. Morda še res sedaj pogrešam mokro cesto. Skratka,draga mi je kupila lepo darilo  [it]

pač pa tudi če se gre za AI, je bil tam narejen zelo velik napredek. Pač AI je dan in noč proti prejšnji verziji. Kar rabijo še naredi je edino, da bo AI prepoznal, da je lahko hitrejši od avta spredaj in bo multi class funkcioniral. Štarti so zakon, eni izmed najboljših, če ne najboljši kar sem jih izkusil. To je to kar se tiče AI. Če se ti pojavlja 95% warning si pa nov računalnik nabavi al pa zmanjšaj število avtov. Meni je pri polnem gridu delalo tekoče. in tako, kot je že zamex rekel, nimaš nobenega razloga, zakaj bi igral proti računalniku, še posebej zdej, ko so Nordschleife Tourist nardil...