Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Kallenhardt (3min 10sec v videu) se ne da s polnim gasom spelat v RL, razen če maš avto s končno hitrostjo 100kmh... Pred ovinkom nujno v prestavo nizje, da se spelje,... Tle v AC pa kr puni hammer pa 270kmh skozi,...   [buzara] Bo treba mal grip popravit pri avtih. 

Nč še ne moremo rečit, ker je to iz beta faze proga in avto..ampak tut na stari snoopjevi verziji eni tam pelejo poln gas, js pa ponavat grem v nižjo tak da bomo vidl. Razen če je corveta tak dober avto :D

Mogoče bi se dalo s polnim gasom z LMP avtom, tisti imajo neskončno downforca. :) (saj lih zadnjic sm bral enega dobrega simracerja, je rekel da se GT avti obnašajo v AC kot bi bli LMP glede gripa. :P)

Ja, sam tole je samo nadaljevanje starih grehov (preveč gripa)... Tudi mi gremo z GT3 eau rouge polni gas, kar pomoje v RL ne vem če komu uspe. 

Mogoče je najbolje da imamo progo vedno na cca 90% gripa... ;)

Sej iRacing ni več tolk low grip kot je bil :) So že kar poštimal. Je pa res, ko je 2.0 tiremodel izšel, so kar nekaj časa mel probleme z gripom pri majhnih hitrostih.

Se mi pa zdi, da je AC res mal preveč grippy. Pri največ gripa in brez TC, sploh ni nobenega problema ornk tišat. Sta mi pa AC in iR oba kul, vsak po svoje.

Treba je vedeti, da v Spaju v RL ni skoraj nikoli razmer, kot so v AC ko je 100% gripa in še marsi kje drugje.

@Paps, probaj na 90% gripa, bo čisto druga pesem. Pomoje pa je AC še najbližje resničnemu durkanju, ampak kot rečeno, zavedati se je potrebno, da v RL skoraj nikoli ni gripa, kot ga predstavlja 100% grip v AC. To si je potrebno vbiti v glave :)