kool 2 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Ali nam niso obljubili informacij o dlc-ju in 1.1? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Sej je še nedelja Citiraj Link to post
kool 2 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Oh, nisem vedel da delajo tudi v nedeljo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Non-stop delajo. Med vikendi in prazniki kar od doma. To je bilo že povedano z strani vodilnega. Komaj čakam,da pride ta update. Citiraj Link to post
kool 2 Napisano February 28, 2015 Share Napisano February 28, 2015 Super to Upam da jutri dobimo več informacij (in mogoče v petek odprt pre-order) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Zdele sem mal dirkal na Race2Play .. v Q mi je umru zvok, sem moral restartat in zato štartat zadnji. Saj to ni problem ker je blo 20 krogov SPAja, ampak problem da je po 15krogu spet zvok crknu!!! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Tist zadn updejt ko je zbrisu neke neobvezne datoteke je zjebu vse Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Kar se tiče optimizacije so res bledi teli italjani ... Kaj pa je sedaj z updejtom in dlcjem to bomo še čakal zgleda Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Saj bo, glede nato, kako so potekale prve dirke, kakšne težave so bile takrat (odboji avtomobilov ob najmanjšem dotiku, štekanje...) so za tako majhno ekipo prišli že zelo daleč. Zdaj pucajo samo še detajle, tako da se mi zdi da bi lahko tja do jeseni bil tole res top špil v vseh pogledih, ne samo v sami vožnji, ki je res zakon. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 No sej je pa res da je tok enih različnih pc konfiguracij pa da uštimaš da vsem štima je tudi umetnost...Vedno je tako da nekaterim lepo dela in drugim ne pa spet obratno... Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Se strinjam. Nekateri imajo svoje PC-je res svinjsko zasvinjane, potem pa jok pa na drevo, če kak špil ne deluje BP. Računalo je potrebno vzdrževat, kar ne ve veliko ljudi. To ne pomeni, da obrišeš prah z njega enkrat na leto in enkrat na mesec poženeš kak antivirusni program. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Kaj pa vem, pri AC je bolj od sreče odvisno. Jest mam Win7 že več kot leto od formata na dokaj švoh konfiguraciji za tako igro, pa od prvega early access izida sem samo enkrat reinstal igre naredu, pa nisem nikoli imel problemov s freezi, zvokom in vsem kar so ostali govorili(že trkam po lesu ja ). Aja, lej, nekej pa je, a vam med Q kaže vmesne čase? Meni na single ko testiram kaže, ko pa vozimo online Q pa ne piše nič in nimam orientacije kje sem.. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Kje pa sploh prikazuje vmesne čase, kateri app? Citiraj Link to post
daks 193 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Hotu sem napisat zaostanek/prednost ko prečkaš konec sektorja. Original app. ki šteje čas kroga ima to zraven. (Zgoraj levo na tem posnetku) Citiraj Link to post
Recommended Posts