Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Novi updejt vrne igro na 1.05 js sm prekinu download bom se igral na 1.1..sem bil prepozen

Vseeno sem stestiral nov AI in vreme, ter performance.

Spa s 24 avti sem dvignil nastavitve na boljše kot prej in sem mel na štartu skoraj 20fpsjev več, ob štartu nisem zgubil niti 5fpsjev, tako da to je odličen napredek, ai se je peljal bolje, ne popolno ampak veliko bolje. Nove oblike vremena zgledajo super. Optimizacija tudi dobra, bom končno lahko vozil s shadows na high al pa kej takega. Skratka updejt je velik in napredek je očiten.

1. @AC_assettocorsa @KunosStefano my game was working good and today with the update it doesn't work http://gyazo.com/3e73d762a8ed6a7e8b53141ea04f4ace  any solution pls?

0 replies .1 retweet0 favourites
    Followin

@fraanxd1998 @kunosstefano We are trying to find out the problem, at worst we will revert to the previews version for today

1. @AC_assettocorsa @fraanXD1998 @KunosStefano server ko!!

0 replies .0 retweets0 favourites

2. @AC_assettocorsa @fraanXD1998 @KunosStefano Its working for me, how about putting it in as a public beta?

0 replies .0 retweets0 favourites

Mogoče pa ni bila napaka, al pa so hotl samo na 1.06 relasal so pa 1.1..vseeno updejti so obetavni :D