Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

zamex, kaj ti pomaga, če je on kriv? Dirke je bilo za tebe konec. Ko si zadaj, takemu pač popustiš, da lahko dirkaš naprej. Riziko, da rineš tja je čisto tvoj, ker boš ti moral predvideti če te vidi ali ne. Krivda je že lahko njegova, ampak ti imaš edini možnost, da preprečiš karambabol (ko se boriš z nekom, ki ne vidi levo desno... ko je poleg nekdo, ki mu zaupaš, potem take stvari lahko tudi spelješ).

Če ti je vredno, da si iz principa uničiš dirko v 3. ovinku, potem pač vztrajaš in incident prijaviš z DNF. Če pa hočeš speljat dirko do konca, pa popustiš in vseeno prijaviš incident.

Tako bi jaz naredil :)

To je bila verjetno public dirka, tako da se tako nimaš komu kaj žaliti, lahko samo pizdiš in kriviš vse po spisku! Je pa res da se tudi sam dostikrat srečujem s podobnimi situacijami, še hujšimi, tu dejansko si šov riskantno, pa me zelo pogrejejo šoferji ki je uporabljajo ogledal. Zaradi tega sovražim multiplayer na public serverjih, skoraj težko najdeš dobre uvidevne dirkače. Za piko na i pa se pojavi še kak lag, tako da škoda res....    saj bo boljše...ali pa ne!

pa sej maš puščice namesto špeglov in f11, če hočeš videt kaj je zadaj. Če greš v public server, moraš it nekam, kjer je samo trening. Tam lahko dobiš koga, ki fura približno tvoj čas, počakaš da naredi krog in potem mu slediš in počakaš, če se razbije/greš nazaj v bokse kot on. Nevem, zakaj hočete vsi met dirko, ko pa so 1v1 bitke dosti bolj zabavne in ni nobenega rizika, da boš 8 krogov sam furu... mogoče sem pa to samo jaz :)

Simon, to ni res! Seveda lahko zavije pred tabo, če brani pozicijo, največje vprašanje tukaj je KDAJ še lahko varno zavije pred tebe. To je potrebno storiti pravočasno, ker vsi vemo kaj se zgodi, če je zapiranje (branjenje) prepozno! Če pa je hitrost zaradi napake tolk nižja (kot na posnetku) je pa to čist druga stvar.

Ja ja saj sem mislil le za ta primer.Sem enakih misli!!!Ponavadi ,recimo na ciljni ravnini na Nurburgringu,če me kdo dohiteva,se vedno postavim desno,ker tudi če me za las dohiti-prehiti pred ovinkom,imam kar veliko šans ,da obdržim svojo pozicijo.Mal bolj zakomlicirano so hirri deli pred ciljem v Spaju,kjer se morata oba kar potruditi,da preživita "dvoboj"

Tukaj je en moj mali video,kjer sva oba korekna in se gre na nož za 3 mesto

(5 krogov sem se maltral ga prehitet)

pa sej maš puščice namesto špeglov in f11, če hočeš videt kaj je zadaj. Če greš v public server, moraš it nekam, kjer je samo trening. Tam lahko dobiš koga, ki fura približno tvoj čas, počakaš da naredi krog in potem mu slediš in počakaš, če se razbije/greš nazaj v bokse kot on. Nevem, zakaj hočete vsi met dirko, ko pa so 1v1 bitke dosti bolj zabavne in ni nobenega rizika, da boš 8 krogov sam furu... mogoče sem pa to samo jaz :)

Ja bitke so edini smisel mojih online dirk na publik serverjih.

Ja samo cilj mora bit,MORA vret ADRENALIN V TEBI,ko se loti zadnji krog!!!!! :twisted:  [it]

In zadnje čase res spet uživam v dirkah.

Jaz imam pač to možnost,da lahko dirkam ponoči,od 23h naprej kjer 90% folka zna vozit korektno,pa še hitri so povrhu!!

TUKAJ SO MOJE BITKE......klik..

JIH IMAM ŠE KAR NEKAJ SHRANJENIH,VENDAR SE BITKE NE KONČAJO ZADNJI KROG..AL PA TRAJEJAJO LE KROG DVA!

Naj raje poskrbijo in izdajo popravek,da ne bo več frame dropa,ne pa da mi tukaj šopajo z nekimi slikami od avtov,ki jih je itak že dovolj. Kaj ti pomaga,če ima igra 500 avtov,če pa ne moreš narediti ene dirkaške serije z katero bi lahko odfural prvenstvo. Malo GT2,malo GT3 ,...za kaj ne naredijo ene celotne serije do konca?! Itak,da bom nabavil ta dream pack,ampak,če pa je potrebno poskrbeti še za kaj bolj pomembnega,kar še v igri manjka. Najbolj pomembna je online izkušnja,ki pa še kar šepa,popravkov pa od nikoder. Malo mi že grejo na k ti makaronarji.