zokid 772 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 To je to kar jaz ponavljam že celi čas. Nobeden ne gleda ogledal in sploh ne ve kaj se dogaja okoli njega in to je žalostno Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Pa še gadne rdeče puščice ma pa me spregleda. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Jst vem, samo vključuje plačevanje vsakega dirkalnika in dirkališča ter letno članarino. Aja ... tisto je iRacing MP bi lahko vseboval neko vrsto rangiranja in to je to. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Kot Gran Turismo 6,kjer ne moreš prej igrati multija,dokler nimaš dovolj procentov singel plajerja,torej že vsaj nekaj izkušenj. Ali pa,da kot začetnik ne moreš voziti v pro serijah in se tako dejansko trudiš izboljšati svojo vožnjo in ko imaš dovolj izkušenj se lahko pridružiš višje rangiranim tekmovalcem. Skratka nekaj v tem stilu bi bilo super. 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Največja fora sim racing zadev je ta, da folk ni odškodninsko odgovoren za svoje neumnosti. Pač se razbiješ, boli te, new game. 90% takega folka še niti avta nikoli ni vozilo in jasno da jim je tretja briga ogledala in pa ostali, če pa so zrasli gor ob raznih Need for speedih, kjer je važno da tiščiš gas in se drgneš po ograji. Kaj tak ve, kako se avto v resničnem svetu obnaša, da če se pribiješ v ograjo, da se lahko posloviš od dirke, da te naslednji dan boli vsaj vrat in kak sklep, če ne kaj hujšega. Zato v pravih dirkah dirkači pazijo en na drugega, ker vedo, kaj sledi če se pri 200 ali več razbiješ kot manijak. Ko bo recimo Sim verzija uporabil ob trkih kake elektro šokerje ali pa da ti iz volana pribije air bag v glavo, potem bo verjetno bolje. Tomaž, tole kar si objavil, če si ti vozil tole na SPa-ju, si pa sam pripiši. Pač si rinil tja, kamor v resnici pri tej brzini nebi. Priznaj si in bo boljše, ne vem zakaj bi se ti tisti spredaj umikal? Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Tomaž, tole kar si objavil, če si ti vozil tole na SPa-ju, si pa sam pripiši. Pač si rinil tja, kamor v resnici pri tej brzini nebi. Priznaj si in bo boljše, ne vem zakaj bi se ti tisti spredaj umikal? Hmmmmmmmmmmmmmmm. Ne more in NE SME!tip kar tako zavit pred tabo na ravnini,ko se ti približuješ.Samo na posnetku res zgleda,kot da ga ne vidi,da mu diha za ovratnik:)..in se je bolj držal idealne linije Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Rokovnjac če sem ob njegovem boku, ker je on naredil napako v prejšnjem ovinku in imam večjo hitrost ne bom popuščal če vidim da je dovolj prostora za oba. On me je pač čist spregledu in to je to, čeprav ne vem kako mu je uspel glede na to da sem bil že od začetka za njegovo ritjo. Pa ne gre se za to da se mi more umaknat ampak da on drži svojo linijo glede na to da sem mu bil na boku. 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Rokovnjac če sem ob njegovem boku, ker je on naredil napako v prejšnjem ovinku in imam večjo hitrost ne bom popuščal če vidim da je dovolj prostora za oba. On me je pač čist spregledu in to je to, čeprav ne vem kako mu je uspel glede na to da sem bil že od začetka za njegovo ritjo. Pa ne gre se za to da se mi more umaknat ampak da on drži svojo linijo glede na to da sem mu bil na boku. Vidiš tole, zakaj riniti z glavo skozi zid, tam kjer NI prostora. Imel si večjo hitrost, samo na prihajajoči ravnini bi jo švignil mimo. Pač tipo je naredil napako, povozil robnik na vrhu klanca, zato ga je verjetno bolj skrbelo da bo ujel svoj avto in ni imel časa opazovati okolice. Pa da si nekomu ob boku pomeni side by side, ne da mu sežeš do zadnje desne gume, vsaj tako jaz gledam nato. Sem pa očitno sam preveč previden pri teh zadevah 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Tko kot si napisal par postov višje. Če bi bilo to real life dirkanje, bi zelo pazil kdo ti je ob boku pa četudi samo z enim kolesom... Ravno zaradi take miselnosti prihaja do nesreč. "Ah, sej ni vštric z mano, to pomeni, da bo mogu bremzat, če bom zavil v njega. On mora pazit, ker je zadej...". A če prideš v križišče in te nekdo izsili, se kar pribiješ v njega, rekoč: "sej mam jst prednost"? 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Tomaž, tole kar si objavil, če si ti vozil tole na SPa-ju, si pa sam pripiši. Pač si rinil tja, kamor v resnici pri tej brzini nebi. Priznaj si in bo boljše, ne vem zakaj bi se ti tisti spredaj umikal? Hmmmmmmmmmmmmmmm. Ne more in NE SME!tip kar tako zavit pred tabo na ravnini,ko se ti približuješ.Samo na posnetku res zgleda,kot da ga ne vidi,da mu diha za ovratnik:)..in se je bolj držal idealne linije Simon, to ni res! Seveda lahko zavije pred tabo, če brani pozicijo, največje vprašanje tukaj je KDAJ še lahko varno zavije pred tebe. To je potrebno storiti pravočasno, ker vsi vemo kaj se zgodi, če je zapiranje (branjenje) prepozno! Če pa je hitrost zaradi napake tolk nižja (kot na posnetku) je pa to čist druga stvar. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Vidiš tole, zakaj riniti z glavo skozi zid, tam kjer NI prostora. Imel si večjo hitrost, samo na prihajajoči ravnini bi jo švignil mimo. Prostor je bil, če ne bi mclarn zavil v mene, plus moreš upoštevat da s tem avtom potem ko izgubiš hitrost nikakor ne moreš na ravnini prehitet ostalih gt3 avtov tako da si želiš ohranit hitrost iz ovinka, lahko bi spustil gas, ampak zakaj ga bi če pa naprimer z Murnom ali pa Glavačem takale manevre izvajam kot za šalo, medtem ko je public server druga stvar. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Moraš vedet, da večino teh na public pač nima tolko izkušenj, da bi vedli kdaj se lahko kam postavi... Zato bi mogu ti ze tam nekje pr 49sec videa mal pobremzat in it za njega ter si rečt sam pri seb "KER KRETEN"... 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 To pa itak, ampak se mi ni dal, ker je bilo samo testiranja stojala za kamero in se nisem vpiknu v dirko 100 odstotno. Ampak ja, kadar si rečem da grem zares, vklopim senzor za kretene Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 To ponavadi prišpara živce Citiraj Link to post
daks 193 Napisano February 18, 2015 Share Napisano February 18, 2015 Jest bi reku, da če je bela črta meja proge, potem si mu ti prišel ob bok(z eno gumo, ampak ok), ko si sekal progo. Tko da če bi se ti on umaknil in bi ga ti po ravnini prehitel, bi ga mogu itak nazaj spustit. Je pa res da je tut on sekal mal prej... Ampak če bi ti ostal na progi, bi se on z enako linijo zavaroval da ga nebi mogel prehitet po desni. Samo moje mnenje.. Bi blo pa zanimivo videt sodniško odločitev Citiraj Link to post
Recommended Posts