Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Meni se pa po tem patchu zdi neverjetno boljši ffb na g25. Prej mi je včasih volan ful ropotal, zdaj mi pa na istem gainu dela bolj tekoče, ni več nadležnih zvokov, vse se mi zdi bolj natančno in čisto. Celo povečal sem gain za 10 in je zakon. 

– Minimum FF force implemented. Can provoke STRONG vibrations in the center zone, use as low as possible!

– All cars have new FF gain values to eliminate FF clipping. You might need to raise your FF gain values on your configuration or add a bit of minimum. Advice 0.12 for logitech wheels, much lower for other wheels. Experiment and report on beta forums

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Danes sem malo fural SLS GT3 na Monzi. Avto se obnaša še bolje kot prej. Zvok je sedaj super, ker je bil prej neko skropucalo. FFB mi je super, ampak mi je bil že prej. Nekih hudih razlik niti ne opazim. Mogoče bi ga res moral malo pojačat sedaj..

Pa Monza se mi zdi čist druga. Ne vem zakaj. Mogoče je bil samo tak TimeOfDay.

Licenco od porša bo teško dobil ker EA hoče mastne denarce. 

Še to sem našel:

EA games has a contract with Porsche allowing them to have their cars in there game. So if Polyphony Digital (creators of Gran Turismo), Turn 10 (creators of Forza) or any other game developer wanted Porsche in their game, they have to ask and pay EA.