Mitja Bonča 583 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ja, tukaj isto. Čestitke tudi tebi, sploh ker sva se ob držala taktike! Super ni kaj. Več jutri. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Jaz sem znižal skoraj vse na medium, pa imam i7 4770, 16GB RAM, GTX760 itd., dodatnih aplikacij pa tudi nimam pa je vseeno štekalo in hreščalo. Drugače je pa 30fps katastrofalno (imel včeraj po polovici dirke), če bi imel skos tako ne bi igral AC sploh ker so me oči bolele po 3 krogih. Še vedno kolnem te taljane. Pol se pa na beta pa alfa pa lancia zgovarjajo, mamicu jim... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2t5HusTSmR8 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Hm, se komu sanja zakaj nimam tega spodnjega pasu s pozicijami dirkačev? Včasih vem, da je bila in se je ni dalo izklopit. Je sedaj mogoče med aplikacijami? Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 znižaj še reflections (ne mirrors, ampak tisto kar je spodaj, daj na none), ker ti pobere največ frejmov. procesor je redko kdaj problem in ram tudi, kar v igrcah zajebava je grafična, ki bi ti mogla peljat medium u izi. si že psokušal to? exposed MAX_CHANNELS parameter in assetto_corsa.ini. Lower to 32 ONLY IF you experience stuttering/missing audio during gameplay čene je dosti stvari, k lahko vplivajo na frejme in zvok, uključno s snemalnimi programi, antivirusi, firewallom, x-fire, itd. jst nekih problemov nimam (še). Glih mi je na misel pršlo: vsi tisti, k mate probleme z frejmi in zvokom, na kolko mate nastavljeno velikost posnetkov, ki vam jih shrani v igrci? Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Jest mam na minimum replaye in je delalo BP. V eni drugi igrci je to bil ful pomembn faktor za fps, zna bit da v GP2 in 3... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Jaz sem imel na 500MB, cel kup aplikacij (vse te, ki jih ima mancSLO ter še nekaj drugih). Drugih problemov kot to, da mi je za cca. 15 sekund zmrznila slika (še ne vem vzroka) in nisem imel zvoka gum (sumim na aplikacijo za spotterja), nisem imel. Nobenih frame dropov niti hreščanja zvoka. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Jaz sem tudi mel spotter pa nisem mel problemov, razen proti koncu mogoče ene trikrat rahel "stutter" Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Jaz mam replay na 200 MB, pa mi je tut začel hreščat pa fps je ful padel PS: Aja, pa nimam spotterja inštaliranega Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Jaz sem imel na 500MB, cel kup aplikacij (vse te, ki jih ima mancSLO ter še nekaj drugih). Drugih problemov kot to, da mi je za cca. 15 sekund zmrznila slika (še ne vem vzroka) in nisem imel zvoka gum (sumim na aplikacijo za spotterja), nisem imel. Nobenih frame dropov niti hreščanja zvoka. To,da slika zamrzne se dogaja tudi meni in ne vem zakaj se to dogaja. Prvo sem posumil na replay posnetek. Ko porabi teh recimo 500MB za shranjevanje in začne ponovno shranjevati je lahko tudi to krivo,druga mi ne pride na pamet. To bodo morali porihtati. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Sam sem malo testiral tole AC in prišel do ugotovitve, da izjemno žre matični procesor in niti ni važno kako dobro Grafo imate v računalu. to je posebej očitno, če štartate single player dirko z 24 dirkači. Ob štartu vam poraba procesorja nabije v tri krasne in moj je ob vključenih vseh detajlih počepnil, medtem ko grafična ni bila bistveno preveč obremenjena, oziroma niti ni bila. Verjetno je razlog mletje in preračunavanje vse umetne pameti. Iz tega razloga sem potem naredil celoten reboot sistema. Naložil vse na novo, Windowse, Steam in zadnjo verzijo Assetto Corse. Zadeva sedaj deluje občutno boljše. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Ja,to vemo že zelo dolgo Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Ja,to vemo že zelo dolgo Ti, pa še kdo, vsi pa ne! 1 Citiraj Link to post
urban911 0 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Žiujo. Zanima me kateri post-procesing effect se najbolše obnese, ker so nekateri za moj občutek malo temni. Fpsji niso problem mam use na ultra pa je lepih 70-100 fps. Hvala za osgovor Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 12, 2014 Share Napisano November 12, 2014 photographic Citiraj Link to post
Recommended Posts